Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Beltéri gyerekprogramok

Játszóház ajánló, zenés program, vagy csak otthoni játék ötletek egy helyen.

Ha azt hitted, a sport és a szépség két külön világ, akkor készülj fel egy nagy meglepetésre! Április elején az Allee Bevásárlóközpont átriumában egy olyan fotókiállítás kerül bemutatásra, ahol a két világ összekapcsolódik. 
Az inkluzív programok nem csak egy szép szó a divatos kifejezések enciklopédiájában. Ezek valódi lehetőségek arra, hogy minden gyerek – legyen az down kóros, autista vagy bármilyen más különleges szükséglettel rendelkező csodabogár – megtalálja a helyét a nap alatt. Április hónapban szuperhősöket keresünk!, akiknek programokat ajánlhatunk.
Új kötettel bővült Berg Judit és Kőszeghy Csilla kis dínó-sorozata, amiben ráadásul már nem is ketten, hanem hárman hódítják meg a világűrt a Két kis dínó a Holdon című részben. Ennek örömére április 20-án, szombaton 10 órától Dínónapot lesz a Bartók Pagonyban!
Ugorjunk fejest együtt a Minimag új rovatában, a speckó gyerekeknek szánt program ajánlók világába. Fedezük fel az akadálymentes ösvények és az autizmusbarát filmvarázslatok örömét, csatlakozz hozzánk, ahol az inkluzivitás találkozik a szórakozással!
Mint a Minimag főszerkesztője, Andi, nagy örömmel mutatom be nektek az új csapattagunkat: Jónás Nórát, aki gyógypedagógus,  egy nem „sima”, de annál különlegesebb kisfiú anyukája és nem mellesleg egy nagyon menő webshop tulajdonosa, aki segít nektek programokat találni speckó gyerekeknek.
A Kalandra Fül Fesztivál Magyarország egyetlen klasszikus zenei fesztiválja, amely kimondottan gyerekeknek, kisgyermekes családoknak szól. A Danubia Zenekar Hámori Máté vezetésével február 24-én immár ötödik alkalommal gyűjti egy helyre a legjobb, legviccesebb és legszerethetőbb előadásokat, amelyek mind egy célt szolgálnak: szórakoztatva közel hozni a klasszikus zenét a gyerekek szívéhez.
Minden idők egyik legkelendőbb és legtöbbet fordított könyve, A kis herceg idén ünnepli első kiadásának 80. évfordulóját. A könyv alapján létrejött színházi produkció 2024. február 14-től Budapesten is megtekinthető az Erkel Színház pódiumán.
December 6-án szinte teljesen új szereplőgárdával tért vissza a Recirquel téli újcirkusz-meséje, a 2018-ban bemutatott Kristály.
Az idei évadban is minden eddiginél többször, összesen 41 alkalommal lesz látható Csajkovszkij mesebalettje 2023. november 24. és 2024. január 6. között a Magyar Állami Operaházban.
Októberben mutatta be a Sony Pictures Entertainment Lyle, az éneklő new yorki krokodil történetét, amire csaknem kilencvenezren voltak kíváncsiak a magyarországi mozikban. Akik lemaradtak az egész estés családi filmről, azok február 23-tól megtekinthetik a Krokodili c. filmet a Magyar Telekom, a Vodafone, az Apple TV és a Google Play kínálatában.
Jöjjön 3+1 kreatív ötlet, ami tökéletes közös szülő-gyerek program lehet.Manapság rengeteg módja van annak, hogy kiélhessük a kreatív énünket. a kreatív programlehetőségek nemcsak arra adnak lehetőséget, hogy mi felnőttek kieresszük a fáradt közt, zenbe kerüljünk, vagy kiéljük a kreativitásunkat, hanem arra is, közös élményeket szerezzünk a gyerekekkel.
Október 23-24 Millenáris Nemzeti Táncszínház épület, ezt már most írd be a naptárba, mert az év legmenőbb gyerekprogramja vár rátok. Ekkor kerül megrendezésre 4. alkalommal a Cinemira KIDS Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet