Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Film, sorozat ajánló

A Minimag.hu-nál megértjük, hogy a tökéletes film vagy sorozat kiválasztása ijesztő feladat lehet. A számtalan lehetőség mellett könnyű elveszni a választék tengerében. Ezért vagyunk itt, hogy leegyszerűsítsük a keresést, és olyan értékes ajánlásokat adjunk, amelyek igazodnak a te egyedi preferenciáidhoz.

Elkötelezett csapatunk átkutatja a Netflix kiterjedt könyvtárának mélységeit, hogy a legmegragadóbb és legvonzóbb filmeket és sorozatokat hozza el neked,  vagy éppen figyelmeztessen, ha nem az igazi az élmény.

A Japán Alapítvány szervezésében idén is megrendezésre kerül a JFF Online Japán Filmfesztivál. 2024. június 5. és június 19. között az ország bármely pontjáról, eredeti nyelven, magyar vagy angol felirattal, ingyenesen nézheted meg a huszonegy kortárs japán filmet és két klasszikust is .
2024. június 12-én a veszprémi História Kertben a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjáték premier előtti gálavetítésével kezdődik és négy napon át tart a hazai filmek legnagyobb ünnepe, új nevén a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál.
Pár nap választ el minket kedves olvasó és vissza csöppenhetünk a bálok, pletykák, némi szex, és esetleg a könnyfakasztó románcok világába, mindezt, természetesen csak azért, hogy megismerjük Colin Bridgerton és Penelope Featherington szerelmének történetét.
A Minimag.hu-n, különösen szeretjük azokat a filmeket, ahol a női barátságok és úgy egyáltalán a nők állnak a középpontban. Ezek a történetek inspirálnak minket arra, hogy értékeljük saját barátságainkat, legyen szó bármilyen akadályról vagy kihívásról, amit együtt kell leküzdenünk. Következzen a Minimag válogatása: A legjobb filmek a női barátságokról.
A Minimag.hu-n bemutatjuk a legújabb listát, amelyből kiderül melyek voltak a magyar nézők kedvenc filmjei.  Készen állsz, indulhatunk? Fedezzük fel együtt, hogyan formálták a legújabb movie trendek  a hazai filmnézési trendeket. Kiderül, melyik film hozott a legtöbbet a pénztáraknál, és mely alkotások nyerték el a kritikusok elismerését.
A kék Pelikan ..tudod mi az? a valaha volt legnépszerűbb indigó ( ifjaknak és bohóknak írom: ezzel tudtunk átmásolni szöveget egyik lapról a másikra) és nem mellesleg Csáki László egész estés! animációs dokumentumfilmje.
Bár a Kék Pelikan csak április 4-én érkezik országszerte a mozikba, Csáki László fanyar humorú, valós eseményeket feldolgozó, felnőtteknek szóló egész estés animációs filmje már március közepétől, premier előtt látható lesz.
Nemrég zárult a Berlini Filmfesztivál, ez adta az ötletet a Magyar Filmadatbázisnak, hogy összeállítsa, melyek jelenleg a legnépszerűbb magyar filmek a németek szerint.
Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap premierjéig alig két hét van már csak hátra, március 14-én országosan a mozikba kerül a párkapcsolati trilógia második része. De, akik elsők között szeretnék látni Kálmánék keserédes névnapozását, azok országosan több premier előtti vetítés közül is válogathatnak, ahol az alkotókkal is találkozhatnak.
Április 4-én érkezik a hazai mozikba Csáki László első animációs mozifilmje, a Kék Pelikan. A sok humorral és korabeli zenékkel elmesélt, nosztalgikus történet néhány barátról szól, akik hamisított jegyekkel utaztak Nyugatra a kilencvenes évek derekán – ha Neked is van hasonló történeted, most premier előtt megnézheted a filmet az Umbrella Entertainment és a JUNO11 Distribution közös „Sztoriért mozi” játékának köszönhetően.
Immár publikus, hogy 2024. március 14-én a Budapest Film forgalmazásában kerül a hazai mozikba Hajdu Szabolcs új filmje, a Kálmán-nap. A rendező kapcsolati trilógiájának második darabja – a 2016-os Ernelláék Farkaséknál című alkotáshoz hasonlóan – színpadról került a filmvászonra. A címszerepben Hajdu Szabolcs, feleségét pedig Tóth Orsi alakítja, akit sok év után láthatunk újra filmvásznon.
Az eddig elsősorban filmgyártóként és hazai alkotások marketing ügynökségeként ismert JUNO11 nyáron lépett piacra forgalmazóként, lélekemelő filmeket ígérve a nézőknek. 2024-ben is tartják magukat a fogadalmukhoz, és olyan életigenlő, elgondolkodtató és a puszta szórakoztatáson túlmutató alkotásokat kínálnak az igényes filmek kedvelőinek, mint az Áldozat, A róka és a Kék Pelikan.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet