Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Kreatív ötlettár

Kreatívkodásra vágytok? Akkor van néhány szuper cikk, amit a figyelmetekbe ajánlunk otthoni kreatívkodás témában.

banner
A Pagony kiadó rajzpályázatot hirdet ovisok és kisiskolások számára, hogy megmutassák, milyen a nagyi vagy nagypapa. Rajzold le a kedvenc pillanataitokat, mesélj róluk a rajzodon keresztül!
Idén emeld újabb szintre, már persze, ha lehet, a tojásfestést, és oldd meg kreatívan. Valljuk be, a húsvéti tojások festése évről évre ugyanolyan izgalmas tud lenni, mint, mondjuk a festék száradását nézni – egy tojáson. Szóval, akár tapasztalt tojásfestő vagy, aki új kihívásra vágysz akár csak a túlságosan lelkes családtagok rángattak bele ebbe az egész tojás festősdibe, mi segítünk.
Minimag farsangi jelmez ötletek, olyanok, amiket otthon is el tudsz készíteni.
A szezonális dekoráció lényege, meg fogsz lepődni, hogy néhány szezonális elemet adjunk otthonunkhoz. Igen, ilyen egyszerű: ha téli dekorációt szeretnél, ami még karácsony után is jól mutat, akkor ezeket tartsd szem előtt.
Van a tarsolyunkban néhány egyszerű őszi dekorációs ötlet, amivel az ősz csudaszép színeit, és hangulatát az otthonodba csempészheted, könnyedén, hogy biztos téged is utolérjen az őszi jókedv.
Íme egy szuper jó összeállítás Halloween témájú programokkal, kézműveskedésekkel meg egyéb rémisztő jó dolgokkal.
Milyen egy meseíró anyuka élete? Vajon könnyű lehet három gyerek mellett megírni egy mesét, mitőbb, hangosmesét? Majd most kiderül:
Jöhet a hátradőlés, a jól megérdemelt karácsonyi pihenés, nekünk szülőknek. Itt a Minimag karácsonyi letölthető színezői, játékai.
A saját mese egy különleges dolog, hiszen a miénk, mi kincsünk, és ettől lesz igazán különleges a gyerek és a szülő számára egyaránt.
A gyakran ismételt, egyszerű ritmikus mondatok hatására, könnyen megjegyezhetővé válik a mondókákban fellelhető szókincs, ami önmagában egy nagy passzív szókincset alakít ki a gyerekeknél még a beszéd megindulása előtt.
Biztosan sokan találkoztatok már a korai zenélésre épülő programokkal, zenebölcsikkel, zeneovikkal, olvastatok a foglalkozások számos előnyéről. Ma már több tudományos bizonyíték alátámasztja, miért jó, ha együtt énekelünk, mondókázunk a gyerekekkel, milyen készségek és képességek fejlődnek már egész pici korban is.
Ha megvizsgáljuk a könyveladási statisztikákat, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy az e-könyvek és hangoskönyvek eladása töredéke a nyomtatott könyvekből származó bevételeknek. Ez digitális mesekönyvek esetén még inkább így van.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet