Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Letölthető anyagok

Minimag farsangi jelmez ötletek, olyanok, amiket otthon is el tudsz készíteni.
Jöhet a hátradőlés, a jól megérdemelt karácsonyi pihenés, nekünk szülőknek. Itt a Minimag karácsonyi letölthető színezői, játékai.
Legyen ez ősz egy fantasztikus időszak nálatok is..Töltsd le a Minimag őszi dolgok listáját, és máris indulhattok felfedezni.
A Minimag legújabb pánik elhárító cikkében, Gourmet Baba tulajdonosa Viki segít nekünk eligazodni a tejallergia útvesztőjében. Kislánya Auguszta 6 hetes kora óta tejmentes diétán van, immár 22 hónapja. Viki teljesen körüljárta a témát, és az egész gasztro oldalát a tejmentes receptekre építette fel.
Túl sokszor köttök ki az egyszerű sajtos szendvicseknél? Fedezd fel könnyen elkészíthető és gyerekbarát vacsora ötleteinket, amik még a legrosszabb evőket is meggyőzik.
Mit csináltok Szilveszterkor? Csaknem otthon lesztek? Komolyan, nem mondod? Mi is..Nyomtatható szilveszteri parti játékok az egész családnak – garantáljuk a parti hangulatot velük.
Akár egy pici babának szeretnél vásárolni valamit, aki egy percre sem hagyja abba a dolgok betömködését a szájába, akár egy örökmozgó 2 évesnek, vagy éppen egy komoly 4 éves számára keresel karácsonyi ajándékot, azt kell mondjuk: JÓ HELYEN VAGY.
Ha a te szemed fénye is vonzódik a Halloween-hez, akkor lepd meg egy kísértetiesen jó halloweeni GYEREKBARÁT / CSALÁDI HALLOWEEN RECEPTEK ebéd menüvel, az igazán gyerekbarát kategóriából.
Stella McCartney fenntartható gyerek kapszula kollekciója, mely a WE ARE THE WEATHER nevet viseli ( mi vagyunk az időjárás) elképesztően látványosra sikeredett.
Mikortól ehet a baba halat, és egyáltalan milylen halas ételt főzzek, ha nincs semmi ötletem? Minimag halas receptek következnek, a gyerekbarát kategóriából.
A Minimag által gyűjtött anya-fia idézetekkel abszolút sikered lesz: Akár valamilyen jeles alkalom lesz nálatok, vagy éppen anyák napja közeledik, és szeretnéd valamilyen anyai szív megdobogtató mondattal emlékezetessé tenni az ünnepet.
Az alábbiakban bemutatunk néhány hasznos és szórakoztató őszi dekoráció tippet ééés, egy szuper ajándékunk is van: letölhető őszi kép…

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet