Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Belföld

A legmenőbb gyerekkompatibilis utazási tippek belföldre.

Ha őslakos vagy Budapesten, ha csak egy évben egyszer jársz erre, akkor is lesz benne szerintünk újdonság. 
Hála a Horseland lovasklubnak, Szilajnak, meg a My Little Pony-nak, a lovasmánia a családban őrült méreteket öltött. Így esett, hogy egy verőfényes áprilisi szombat délutáton az aprónéppel a Sokoró-dombság csendes ölelésében megbújó Sokoró Fogadó lovastanyára látogatottunk. És aztán nem is akartunk hazajönni többé!
14 év alatt ingyenes a tömegközlekedés, Kelenföldről pedig akár egy óra alatt elérhetitek a győri pályaudvart – ami ráadásul a belváros kellős közepén található. Szóval röpke 65 perc alatt a nyugat kapujában találhatjátok magatokat, hogy aztán bájos barokk házikók és tágas terek őrizzék álmotokat.
Fedezz fel 5+1 kihagyhatatlan budapesti látnivalót, ami garantáltan gazdagítja a fővárosi látogatásodat! Tervezd meg a tökéletes budapesti kirándulást velünk.
Tegyük emlékezetessé a Húsvétot: tele vagyunk ajándék ötletekkel ( kicsiknek és nagyoknak), és szuper program ajánlókkal a húsvéti időszakra.
Ahogy a falusi gyerekeknek Budapest sürgés-forgása, csilingelése és színes kavalkádja maga a Kánaán, úgy lelik örömüket a városi gyerekek Vas (vár)megye dimbes-dombos zöldjében. Húzzátok fel a túracipőt és vegyétek be Vasvárt és környékét egy hétvége alatt ti is!
Hivatalosan is nyakunkba szakadt a nyár, ami azt jelenti, hogy ideje felkötni az útilaput és bejárni kis hazánk legszebb vidékeit. Ezúttal Eger városát ajánlom figyelmetekbe, ahol ugyan egyetlen kósza pappal sem találkoztunk, a Szépasszony-völgyet se ittuk üresre, de élményből így is akadt bőven!
Fantasztikus lehetőséget kaptunk a Kikapcsollak-Bogács házigazdáitól, ugyanis a szerkesztőség egy kisebb részét – nevezetesen engem, avagy a főszerkesztő- helyettest és az Egyedülálló Pénzügyest, meg persze a hozzánk tartozó öt vér szerinti kiskorút – meghívva vállalták, hogy utánunk a vízözön!
A Minimag legújabb sorozatában Győr-Ágoston Fruzsina, a Lili’s Budapest alapítója, gyakorlott idegenvezetőként különleges sétákat mutat nekünk, miközben Budapest titkait is felfedezhetjük, mindezt gyerekszemmel, szórakoztatva.
Korábban már mutattunk nektek néhány 1 napos kirándulás tippet, amiket gyerekekkel is könnyen meg lehet közelíteni, most folytatjuk a sort.
Azért is hangsúlyozzuk ki, hogy kirándulás gyerekkel, mert azért lássuk be, teljesen másképp kell készülni egy gyerekes kirándulásra, mint mondjuk egy laza baráti összejövetelre.
A Balatoni Jógakaland térkép kalandozni és jógázni hívja a Családokat kedvenc hazai tavunk mindkét partjára. Huszonkét gyerekbarát helyszínt és programlehetőséget találtok rajta, amik között biztosan mindenki fedez fel újdonságokat! Na de hogy kapcsolódik ide a jóga?

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet