fbpx

KI KÉR KÁVÉT? -LITTLE DUTCH KÁVÉFŐZŐT TESZTELT A MINIMAG

Little Dutch kávéfőző teszt
A Minimag csapat teljes erőbedobással neki fogott játszani.. és tesztelni. A Little Dutch márkáról már sokszor volt szó az oldalunkon, most a KÁVÉFŐZŐ SZETTet fogjuk letesztelni, és megmutatni nektek.
Ma én főzök anyának egy kávét!

Szólt egy vékony hang a szoba végéből. Az asztalhoz érve már láttam, hogy a két kisgyermekem egy széken egymás mellett szorosan ülve azon gondolkoznak, hogy melyik színű „kávékapszula” legyen behelyezve ebbe a csodálatos pasztell színű Little Dutch játék kávéfőző gépbe. Nem mindegy bizony! Mindegyik szín más-más ízesítést rejt.

Little Dutch kávéfőző teszt

 

Újabb kérdés tárult elém, majd mindegyik színről elmeséltem, hogy mit tud, és ki-hogyan issza a kávét a családban. Látszódott a kisfiamon, hogy igyekszik megjegyezni azt, és hangosan memorizálja.

-Egyszer Te, egyszer én Öcsi!

Hangos kacagások övezték a kávékészítést. A Little Dutch kávéfőzőhöz 2 db kiscsésze, 2 db kiskanál és 5 db kávékapszula jár. Két fő is szuperül tud vele játszani, ahogyan azt az én gyermekeim is tették.

Beindult az itthoni kávézó, a gyermekeim önfeledten képzelték bele magukat a barrista szerepébe. Idővel az otthonunk egy kávézóvá alakult: meg lett szabva hol foglaljak helyet, még a lábamat is feltették egy puffra. (Helló Anyuidő! 😉)

Little Dutch kávéfőző teszt

Mit is tud ez a Little Dutch kávéfőző?

Nem ad ki hangokat, és nem villog nonstop: őszintén szólva ennek nagyon örülök. Természetes alapanyagból, fából készült, vízbázisú festékkel színezve, így teljesen biztonságos a gyermekek számára. Színeiben visszafogott, bármelyik otthonban megállja a helyét. Véleményem szerint kisfiuknak, és kislányoknak is ideális választás, hiszen a gyermeki fantázia végtelen! Személy szerint ezeket a játékokat kifejezetten preferálom, és üde színvolt az autókázás világa után.

Miért Little Dutch?

A Little Dutch manapság az egyik legnépszerűbb az anyukák körében, ha természetes játékokról van szó. A holland márka alapítása mögött egy már-már klasszikus (vállalkozói) gondolat húzódik meg, amikor nem találunk az igényünknek megfelelő terméket, ezért készítünk egyet.  2008-ban, az alapító Rinke legidősebb lányával volt terhes, és épp szép lámpákat keresett a babaszobába, és persze, hogy nem talált, ezért tervezett egyet, majd többet, csatlakozott hozzá a nővére is, egyre több, és szebb lámpákat, ágyneműket, gyerekszoba kiegészítőket terveztek, és adtak el. A cég is elkezdett növekedni, később a kis padlás szobát lecserélték egy nagyobb épületre, és  játékok tervezésébe is belekezdtek. Ma már nem csak Hollandiában, de Európa számos országában a legkedveltebb márkák közé tarozik. A kávéfőzőt a  Manubabától kaptuk, tudjátok a budai csodabolt :

Van egy csoda gyerekbolt budán | Hello Manubaba

Külön öröm számomra, hogy ezek a játékok elég jól tartják az árukat, így, ha a gyermekeim már mással játszanának, akkor könnyedén eladhatom, de akár el is ajándékozhatom, ezáltal is közelebb kerülve a fenntarthatóbb életmódhoz.

Nálunk nagy a család, így tudom előre, hogy 1-2 év múlva biztosan örömmel fog játszani ezzel a hamarosan megszülető keresztfiam. Alig várom, hogy ő is leültessen engem a kanapéra, majd elkészítse a kedvenc kávémat. 1 cukorral kérem majd!

 

 

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket