Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Halogatás vagy áramlás? – Hogyan találd meg a flow-t a mindennapokban

Halogatás vagy áramlás? – Hogyan találd meg a flow-t a mindennapokban"
Halogatni mindannyian tudunk… különösen, ha épp a hétfőről van szó! Mert ki ne érezné úgy, hogy a kanapén heverés kicsit jobban hangzik, mint az a határidő, ami egyre közelebb kúszik? De mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a napok és a bolygók energiái nemcsak a lustálkodásra, de a produktivitásra is hatással lehetnek? Olvasd el Szeifert Zsuzsa okleveles asztrológus cikkét és kezdd el kihasználni a hét napjainak erejét!

Mikor és mivel tudod rábírni magad arra hogy ne halogasd tovább a feladataidat? Ha mindennel az utolsó pillanatig vársz, kimerülsz, mert a határidő közeledtével egyre nagyobb nyomás nehezedik rád, egyre streszesebbé válsz. 

Vegyük sorra a napokat és vegyük át a halogatás sarkalatos pontjait, mert hát pontosan tudjuk, hogy mit kellene tennünk, ehelyett eltoljuk magunktól a feladatokat.  Minden napnak megvan a maga energiája és a hangulata, nem csoda, hogy hétfőn kedvetlenebbek, enerváltabbak vagyunk, ezzel szemben kedden, mint a tűzgolyó, sokkal lendületesebben, határozottabban végezzük feladatainkat.           

A hét napjai és a bolygók: mit tanulhatunk tőlük?

Hétfő:

A Hold uralma alatt áll, hangulatunk, energiaszintünk óránként változik. Jó tanács: ne másoktól várjunk megerősítést, nekünk kell új viselkedésmintákat követni. Számos kísérlet bizonyította, hogy a Hold napján különösen jól működnek megérzéseink. Az emlékképek is könnyebben felszínre hozhatók, ezért ezen a napon igenis képesek vagyunk a képzeletünkkel bármit megteremteni

Kedd:

A Mars és a Plútó uralja ezt a napot.Termékenység és dinamizmus jellemezheti a keddi napot. A Mars stratégiai harcos, éberen figyel,  szenvedélyesen kitart az álláspontja mellett. Pozitív oldala, hogy  vállalkozó szellemű, energikus, negatív oldala, hogy impulzív és türelmetlen. Jó tanács: ne viaskodjunk a környezetünkkel, hiszen a Kos és a Skorpió jegyében uralkodó Mars, mindenben nagyszabású, legyen szó szívről, gondolatokról vagy pénzről. Ismeri a közmondást: “okos enged, szamár szenved”

horoszkóp a minimagon

Ez is érdekelhet

12 perces önismeret a 12 csillagjegynek

milyen hatással vannak ránk a bolygók energiái?

Szerda:

A Merkúr és az Uránusz uralja ezt a napot. Valószínűleg mindenki tapasztalta már, hogy vannak napok, amikor könnyebben megy a kommunikáció, míg más napokon, megfordul a fejében, hogy el kellene mennie egy kommunikációs tréningre, hogy könnyebben szót értsen másokkal. A szerdai nap a kapcsolatok építésének, a kommunikációnak, kedvez. Jó tanács: Annak érdekében, hogy egy célt sikeresen megvalósítsunk, ne  reagáljunk azonnal arra, amit nekünk mondanak. Figyeljünk arra, hogy számunkra minden egyes helyzet, amelyben nem érezzük jól magunkat, más emberek tetteinek következménye.

Csütörtök:

A Jupiter uralma alá tartozik, mely az asztrológiában a bőség, a növekedés és az optimizmus bolygójaként van a köztudatba. Ez egy igencsak szerencsés nap, úgy tudunk pl: nyélbe ütni egy fontos üzletet, hogy bármilyen erőfeszítést tennénk. Jó tanács: a bölcs az élettől nem menekül, akkor is tiszteli és megbecsüli, amikor rosszabbul mennek dolgai

Péntek:

A Vénusz és a Neptunusz uralma alá tartozik A Szeretet, a szerelem, a harmónia, a szépség, a szerelem érzelmi, az élet örömei, szórakozás, és a művészeteket szimbolizálja. Az asztrológia a kis szerencse hordozójaként tartja számon. Jó tanács: a szerencse nem kedvez a tétlenkedőnek. Sokan azért vagyunk képtelenek a sikerre, mert elhisszük a környezetünk által megfogalmazott negatív véleményeket.  

Szombat:

A Szaturnusz uralma alá tartozik. Szinte vibrálunk, erősnek érezzük magunkat. Jó tanács: forduljunk befelé, önmagunk felé, mert a Szaturnusz a kinti és a benti, vagyis a külvilágot és a belső világunkat kapcsolja össze. A fejlődés erre visz, a valódi önmagunk megtalálása fel.     

Vasárnap:

A Nap uralma alá tartozik, a gyerekeink, a játékosság és a szabadság és a kreativitás napja, támogatja a családi és a baráti összejöveteleket.

Ne feledd: “Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket. “

Ha már tudod, hogy minden napnak megvan a maga energiája, miért ne használhatnád ki ezeket? A halogatás elleni küzdelemben a legjobb eszközöd egy jól megtervezett feladatlista. A hét elején szánj időt arra, hogy felírd a legfontosabb teendőidet, és figyeld meg, hogyan haladsz a napok különböző energiái mentén. Jegyezd fel, hogy milyen feladatokat sikerül elvégezni, és hol csúszik el a produktivitás. Ha rendszeresen vezetsz ilyen naplót, gyorsan rá fogsz jönni, hogy melyik nap a legjobb a nagyobb kihívásokhoz, és mikor kell inkább a pihenésre koncentrálnod!

Szeifert Zsuzsa

Ismerd meg a szerzőt

Szeifert Zsuzsa

Okleveles asztrológus, grafológus vagyok, a Hellinger Intézetben megtanultam, elvégeztem a családállítás módszerét. Segítő, életvezetési tanácsadó vagyok, NEM tanácsot, útmutatást adok, észrevételeket teszek azzal kapcsolatban, hogyan tudnád elérni céljaidat. Rávezetlek arra, hogy milyen mentális és fizikai eszközökkel, rendelkezel

Első lépés: ha ismerjük a jelenünket, a magunk javára fordíthatjuk a titokzatos jövő erejét. Mindannyian különböző életfeladattal érkezünk erre a világra. Egy közös dolog van bennünk, születésünk pillanatában lehetőséget kapunk, Rajtunk múlik, hogy mit kezdünk velük.

Ha tudod, a pontos születési adataidat ( év, hó, nap, óra, perc, születési hely) ez alapján elkészítem a személyes Horoszkópodat, mely minden fontos dolgot elárul rólad.

Ahol találkozhatsz velem:

Fb: Lélekvarázs -A belső titok 

Weboldal: www.lelekvarazs.hu.

További cikkei

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet