fbpx

Meghitt pillanatok és meglepetés a babának.. vagy inkább anyának?

ajándék ötletek kicsiknek

Ajándék ötletet keresel kicsiknek, és/ vagy az anyukájuknak? Ne keresd tovább, mutatunk egy különleges, magyar vállalkozást, ahol egész biztosan megtalálod.

Amikor elérkezik a karácsony, a szívünk megtelik meghittséggel és örömmel, amint a család köré gyűlünk, hogy együtt ünnepeljük az év legvarázslatosabb ünnepét. Karácsonykor minden édesanya és édesapa arra vágyik, hogy gyermekük számára különleges és emlékezetes ajándékokat találjanak. Ajándékokat, melyek nem csak örömet szereznek, hanem hasznosak is a kicsik számára.

Ebben a keresgélésben segítünk most Nektek, azzal, hogy egy különleges Cápákat megjárt magyar márka, a Cseppke varázslatos világából válogatunk. Ráadásul: december 31-ig felhasználható kedvezményeket is kaptok most, a cikk végén találjátok a kódot.

Cseppke Hálózsák

Minden szülő átélte már, ebben biztosak vagyunk: a hajnali tüsszentés, köhögés rémületét:  amikor a kisbababa vagy totyogó az állandó kitakaródzásnak köszönhetően hajnalban már megfázva ébred fel. Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy ez a probléma a múlté, köszönhetően a Cseppke babahálózsákoknak és tipegő kamáslis hálózsákoknak. Ezek a hálózsákok kifejezetten arra lettek tervezve, hogy melegen tartsák a gyermekeket, és elkerüljék a be- és kitakarózás kellemetlenségeit.

De miért is különlegesek a Cseppke hálózsákok?

Állandó meleg – A hálózsákok nem csak picik számára ideálisak, hanem a már járni tudó kisgyermekek számára is tökéletes megoldást nyújtanak. A kisbabák nem tudnak ki- vagy betakarózni, így a hálózsák megvédi őket a hidegtől és a megfázástól. Míg a már járni tudóknak a kamáslis, azaz a lábnál nyílással rendelkező hálózsák biztosítja a meleget.

Szabadság a mozgásban – Az alsó nyílásoknak köszönhetően a gyermek kidughatja a lábát, így a hálózsák nem korlátozza a mozgását, ha már ébren van, és valahová el szeretne menni. Az elasztikus pamutból készült kamásli tökéletesen melegen tartja a kicsit alulról is, így nincs szükség további takarókra.

Mesevilág az éjszakában – Az egyes hálózsákokon különleges minták találhatók, amelyek még egyedibbé és szerethetőbbé teszik a termékeket. A Cseppke hálózsákokon található figurák saját meséjüket hordozzák magukban, amelyek egy meseterapeuta szakpszichológus segítségével születtek. Így válik még szerethetőbbé a hálózsák a picik számára.

Életre kelt figurák – A Cseppke applikáció segítségével a hálózsákon található figura megelevenedik. Ha az applikáción bekapcsoljuk az „Életre kelt Cseppke” menüpontot, és a készülék kameráját a minta felé fordítjuk, akkor az állatka mozogni kezd, megszólal, énekel, vagy jó éjszakát kíván. Ezáltal az esti rutin sokkal könnyebbé válik, és a picik hamarabb merülnek álomba.

TOG érték – A biztonságos melegmérő – A hálózsák kiválasztásánál fontos figyelembe venni a TOG számot. A TOG egy mértékegység, amivel a gyerekeknek készült hálózsákok melegségét mérjük. A Cseppke saját blogbejegyzésében részletesen ismerteti a TOG szám fogalmát és annak fontosságát a hálózsák kiválasztásában. (TOG érték blogbejegyzés )

A Cseppke vállalkozás Magyarországon elsőként bevizsgáltatta termékeit az Egyesült Királyságban működő Bureau Veritas Consumer Products Services UK nevű céggel. Az ő visszajelzéseik alapján fejlesztették ki hálózsák kínálatukat, hogy minden, hálózsákot érinthető igényre megfeleljenek. Nekünk egyet jelent a Cseppke a megbízhatóság és minőség szinonimájával.

A varázslat tovább folytatódik

A Cseppke azon dolgozik, hogy nem csak praktikus, hanem örömet szerző ajándékok megtalálásához nyújtson segítséget, mutatjuk nektek azokat a termékeket, amelyekkel garantáltan elvarázsoljátok a kicsiket ( és szüleiket) az ide karácsonyon.

Cseppke Bodycsomagok - kényelem és stílus:

A Cseppke bodycsomagok tökéletes megoldást nyújtanak akár utcai ruha alá is. Ezek a bodyk nemcsak kényelmesek, hanem harmonizálnak a Cseppke hálózsákokkal is. A különböző színek lehetővé teszik, hogy az öltözet mindig stílusos és kényelmes legyen. A különleges nyakkivágás és passzéval ellátott ujjak biztosítják a maximális kényelmet.

Cseppke Sálon - nyálfogó védelem:

A nyálfogó babasál praktikus megoldást nyújt a csecsemőkorban előforduló bukások és fogzás miatti nyálzás felfogására. Ezek a sálak nemcsak a baba érzékeny bőrét védelmezik, hanem stílust is kölcsönöznek az öltözetnek.

cseppke sál

Cseppke Fa Rágókás babasál - az első fogak:

A fogzás időszaka sokszor kellemetlen a babáknak és szüleiknek egyaránt. A Cseppke fa rágóka segít enyhíteni ezt a kellemetlenséget. Ezek a rágókák praktikusak és stílusosak, és a babák imádni fogják őket. A rágóka lepatentozható, így a sál önmagában is vagány viselet lesz.

Cseppke Szundizsák - kényelem az alváshoz:

A pihe-puha pamutból készített szundizsákok ideális viseletet nyújtanak a kicsiknek a délutáni és éjszakai alváshoz. Nincs cipzár vagy patent, így könnyen és gyorsan használhatóak, ami különösen praktikus a pelenkázás során.

Toman by Cseppke Babaváró Csomag - az ideális ajándék:

Ha babaváró buliba mész, vagy leendő nagyszülőként szeretnél meglepni a babát váró családodat, akkor a Toman by Cseppke babaváró csomag a tökéletes választás. Ez a csomag mindent tartalmaz, amire egy kisbaba érkezésekor szükséged lehet.

A kisbabával vagy totyogóval töltött pillanatok még különlegesebbek és értékesebbek ebben az időszakban A Cseppke termékek nemcsak ajándékok, hanem olyan eszközök, amelyek segítenek megtartani ezt a meghitt és varázslatos időszakot.

Figyelem 10% kedvezmény jár a Minimag olvasóknak

10% kedvezményt kaptok MINDENRE a Cseppke webshopjában, használjátok a MINIMAG23 kódot.

A kosárértékre érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható, és a vendégmárkák termékeire, valamint a Cseppke by Merino Gold kollekcióra nem vonatkozik, egy felhasználó csak egyszer használhatja a kódot.

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek, örömöt és meghittséget a kisbabákkal és totyogókkal töltött pillanatokban!

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket