Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Felnőtt divat

Nem csak a gyerekeinknek szeretünk divatos holmikat venni, hanem magunknak is. A Minimag felnőtt kategóriájában olyan cikkeket találtok, amik a felnőtt divat és divatkiegészítőkről szólnak.

A ruhavásárlás a létező egyik legizgalmasabb, de egyben legösszetettebb feladat is, pláne akkor, ha divatos, egyúttal praktikus darabokat keresel. Ebben a cikkben átfogó útmutatást nyújtunk arra vonatkozóan, hogy mire érdemes odafigyelni ruhavásárláskor, hogy a választásod ne csak stílusos, de kényelmes és tartós is legyen.
A 2023-as londoni divathéten tűnt fel a kifutón egy gyöngyökkel, és kristályokkal kirakott lábbeli, amit azóta a divatrajongók tűkön ülve vártak. Meg azok is, akik szeretik a Crocs cipőket, meg azok is, akik nem, mert ők meg fanyalogni akartak.
Na ez a stílus az, ami mondjuk ki, messze esik a Chanel csendes luxusától, és egy TikTok trendnek köszönhető, már-már szokásosan.
Minden, amit tudnod kell a vásárlási szokásainkról és az ide év nagy tiktok trendjéről az ebben a cikkben benne lesz.
Arra gondoltunk, ha már megalkottuk nektek az Ultimate Szleng szótárat, úgy gondoltuk megismertetjük veletek a mai fiatalok öltözködési szokásait is.
Rövid körmeinken is megvalósíthatunk figyelemre méltó szezonális manikűrt. A Minimag összegyűjtött 15 rövid téli körömötletet, amivel inspirálni szeretnénk.
Jó esély van rá, hogy az öltözékedben flitterek, fémfényű anyagok vagy bársony szerepelnek. Miért kellene kihagynod a körmeidet? Egy nagy estén minden részlet számít – és ez a körmeidre is vonatkozik. 
A glitter hair trend, vagyis a csillámos haj trend, 2023-ra már nem csak a zenei fesztiválokon, hanem a különlegesebb eseményeken (esküvő, szülinap), vagy akár a hétköznapokon is láthatunk olyat, aki csillogó hajkoronával jön velünk szembe.
Szezon van, úgyhogy itt az idő: beszéljünk az ünnepi öltözködés meg nem énekelt hőséről, a csúnya karácsonyi pulcsiról. Egyáltalán, mit lehet mondani erről az öltözködési anomáliáról?
A nyárnak megvan a maga varázsa, balzsama, és természetesen cipődivatja is. Az alábbiakban hozunk négy olyan irányt, amihez minimum négy modell is társul, csak azért, hogy mindenki bebiztosíthassa magának a divatosságban és komfortban dúskáló nyári hónapok élményét – mégpedig lábakra szabott módon. Lássuk a részleteket!
Valójában az ősz a tökéletes időszak arra, hogy felfedezd a világot a kicsivel, még akkor is, ha az időjárás borúsra fordul. Tökéletes, ha megtalálod a megfelelő hordozós ruhát.
Bár a pamut anyagú hordozókendőknek sem árt sem a klóros, sem a természetes víz, a gyártók és én magam is kifejezetten a vízben hordozásra fejlesztett eszközöket javaslom strandoláshoz.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet