Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gyerekszoba

Minden ami a gyerekszobát érinti, már újszülött kortól, azt nálunk megtalálod.

Lehet, hogy egyből nem fogod tudni átalakítani kedvenc tinid szobáját olyanra, amilyenre szeretné(d), de mi most rendelkezünk egy arzenálnyi anime szobadíszítési ötlettel, amely a tinédzser szentélyt az anime birodalmába repíti.
Lehet, hogy elmosolyodtál, az is lehet, hogy meghökkentél a címet olvasva. Már most az elején szólunk: ezt a mintát sokkal könnyebb megszelídíteni, mint gondolnád!
Mi most egy olyan stílust ajánlunk ehhez a feltöltődéshez, amit úgy hívnak, hogy boho stílus. Ez egy kicsit különc, kicsit extravagáns, egy biztos: szinte nincs olyan kerek e Földön, aki ne szeretné valamelyik elemét. 
Azt mondják, a napok hosszúak és az évek rövidek, ha szülő vagy. Úgy érzed, kettőt pislogtál, és hirtelen kisgyermek lett a kisbabád? Nem vagy egyedül, mindannyian átmentünk ezen a mérföldkövön. A gyerkőc egyre többet mozog, kevesebbet alszik, sokkal több és másmilyen impulzusokra van szüksége, mint eddig, ráadásul a játékok száma is egyenesen nő a korával.
A korszerű építészetet három tényező határozza meg. A környezettudatosság, az egészséges környezet és az alacsony rezsi. Az elmúlt időszakban gyorsan első helyre került a rezsiköltség, vagyis az, hogy mennyi pénz megy el egy épület üzemeltetésére. De ne menjünk el a másik két szempont mellett sem: azaz, hogy minél egészségesebb módon tudjunk élni otthonainkban, a harmadik pedig a környezettudatosság, vagyis az, hogy minél kevesebb káros anyagot bocsássunk ki a levegőbe, a környezetbe, lehetőleg megújuló energiaforrásból származzon az épület üzemeltetéséhez szükséges elektromos áram és hőenergia.
Mutatjuk a kedvenc design és praktikus gyerekszoba tárolóinkat. Mielőtt megmutatnánk a legmenőbb tárolókat néhány pontban szedjük össze, hogyan is lehet ezt jól csinálni:
Mivel a korábbi blogbejegyzéseket nagyon szerettétek, tovább nézelődtünk újabb Insta profilokat keresve, és természetesen sikerrel jártunk, csodaszobákat mutatunk nektek megint.
Praktikus, de mégis karácsonyi kiegészítőket kerestek a gyerekszobába?Mi összegyűjtöttünk párat, mutatjuk a kedvenceinket.
Abban nemcsak a gyerek pszichológusok, gyerekorvosok értenek egyet, hogy a játék fejleszti legjobban a gyerekek tanulási, érzelmi és kommunikációs képességeit. Mi szülők is csatlakozhatunk és hevesen bólogathatunk, mert ez bizony így van. Azok a játékok a legfontosabbak, amelyek érzelmet váltanak ki: a velük való játék nélkülözhetetlen szemünk fénye lelki és szellemi fejlődéshez. A velük való játék során tudják befogadni és feldolgozni az őket körülvevő világot és annak történéseit.
A természetes anyagokból kialakított gyerekszobák nemcsak harmonikusak lesznek, hanem inspiráló környezetet fognak gyerekeinknek mutatni. Játssz az anyagokkal, textúrákkal, mintákkal: puha, organikus, egyszínű, többszínű és szórakoztató! Engedd el a rózsaszín a lányszoba és a kék/szürke/ a fiú szoba berögződést, itt az ideje, ha még nem tetted volna meg, hogy szabadjára engedd a képzeleted. Ehhez mutatunk néhány különleges gyerekszobát, sőt azt is megmutatjuk, hol tudod beszerezni a képek alapján a kiegészítőket.
Ha babaszobát tervezel, akkor a tervezés folyamata egyszerre jelent kihívást és izgalmat. Már az eleve szívdobogtató, hogy megpróbálod elképzelni majd a babádat, mi hol lesz, stb. Nézzük milyen ötletekkel tudjuk gazdagítani a terveidet:).
Akár a tavasz beköszöntét, akár vallási ünnepként ünneplitek a húsvétot, ez egy igazán örömteli alkalom lesz a családdal való összejövetelre. Idén április 17-én landol a nyuszi a gyerekes háztartásokban, addig már csak pár hetet kell aludni, nekünk ajándékkeresőnek egy kicsit kevesebb időnk van. A mi válogatásunk most csoki mentes húsvéti ajándék ötleteket mutat, (rád bízzuk a csoki mennyiséget, de azért tudod.._)

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet