Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Hírek a világból

Minden, ami a nagyvilágban történik, de nem bulvár, viszont érdekes, azt összegyűjtjük a Minimagra.

A 2023-as londoni divathéten tűnt fel a kifutón egy gyöngyökkel, és kristályokkal kirakott lábbeli, amit azóta a divatrajongók tűkön ülve vártak. Meg azok is, akik szeretik a Crocs cipőket, meg azok is, akik nem, mert ők meg fanyalogni akartak.
A Minimag legújabb sorozatában olyan nőket mutatunk, akik, 40 év felett lettek sikeresek. Egy olyan világban, amely megszállottja a fiatalságnak, van egy bizonyos fajta lázadás abban, hogy valaki 40 év felett éri el az álmait.
A Pantone Intézet tavaly december elején is megválasztotta azt a színt, tűpontosan azt az árnyalatot, ami az idei évünket jellemezni fogja. A 2024-es év színe a ’Peach Fuzz’, azaz ’Barackpihe’ fantázianévre hallgat – ami egy könnyű, gyümölcsös, barackos árnyalat lett. (Grafikusok kedvéért a pontos HEX kódja az #FFBE98).;)
Fedezd fel a Pantone 2024-es év színét: Peach Fuzz!Ha a divat, a dizájn és az esztétika színének meghatározásáról van szó, a Pantone sosem okoz csalódást.
A 21. század elején a K-pop vagyis a Dél-Koreai popzene, úgy tört be a nemzetközi zenei színtérre, mint egy vihar, meghódítva mindenki szívét.  Ha szülőként benned is felmerültek a következő kérdések: Mi az a K-pop, amit gyereked úgy imád? Kik az Idolok?  Miért olyan népszerű? akkor olvasd el ezt a cikket, melyben minden kérdésre választ adunk.
Ó, a gyereknevelés és a kiskereskedelmi dzsungelben való navigálás örömei! Üdvözlünk a legújabb szappanoperában, a címe Sephora Saga. Úgy tűnik, hogy a kozmetikai paradicsom csatatérré vált, nem csak a tökéletes rúzs árnyalatának megtalálásában, hanem a nem éppen tökéletesen viselkedő tinik kezelésének terén is.
Fedezz fel 10 meglepő és kevésbé ismert tényt a közkedvelt gyermekműsorról, a Szezám utcáról ebben a lebilincselő listában.
1982-t írunk, amikor december 25-én, azaz a Boxing Dayen ( nálunk csak szimplán karácsony 2. napja) a Channel 4 először levetítette a Raymond Briggs képeskönyve alapján készült animációs rövidfilmet, A hóembert.  És létezik egy verzió, amiben David Bowie mutatja be a filmet.
A LEGO egészen új módon keltette életre a közkedvelt POLAROID fényképezőgépet, így a fotózás és a LEGO rajongói egy aprólékosan megmunkált replikán keresztül újra átélhetik az analóg korszakot.
Új, különleges programokkal várja Erős Antónia és alapítványa a kicsiket és nagyokat az Egy Csepp Világnapon november 19-én a vasárnap 10-től 18 óráig a MOM Sportban. Az ingyenes családi egészségnapon a már hagyományos szűrések mellett lesz koncert az RTL szuperprodukciója, a The Voice döntőseivel, bátorság próba az állatkerttel, Teddy Maci kórház, előadások, és többek között fellép az Alma Zenekar és a Kolompos Együttes. Aki időben érkezik, Magyarország Cukormentes Tortáját is megkóstolhatja. A Nemzetközi Diabétesz Világnaphoz kapcsolódva 15 órakor indul a hagyományos Diabétesz Séta.
Mi különbözteti meg Barbie-t a játékuniverzum többi babájától? Mitől van az, hogy egyre értékesebbek a Barbie babák, és a gyűjtők akár 37.000.000,- forintnak megfelelő összeget is áldoznak rájuk?
A The Walt Disney Company fennállásának 100. évfordulója alkalmából TOP30-as listába rangsorolta azokat a helyeket, amelyek meséinek és filmjeinek színhelyeit inspirálták. Csupán néhány órányi autó- vagy repülőútra vannak ezek a gyönyörű helyszínek, sőt ahhoz, hogy valaki egy Marvel film jelenetében érezze magát, még külföldre sem kell utaznia, hiszen Budapest is szerepel a listában!

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet