Hello,

Üdvözlünk a MINIPIAC-on, a Minimag gyűjtőoldalán, ahova összegyűjtük a legmenőbb gyerekboltok kínálatát és ajánljuk azokat nektek.

Minipiac egy olyan gyűjtőoldal, ahol a kismamák, szülők, nagyszülők kedvükre válogathatnak gyerekjátékok, babajátékok, gyerekszoba és babaszoba kiegészítők, gyerekbútorok, gyerekkönyvek, mesekönyvek, babaruhák, gyerekruhák, babakozmetikumok és gyerekkozmetikumok hatalmas kínálatából.

Ennyire egyszerű ez az egész.

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

SEMMIRŐL SE AKAROK LEMARADNI

Ezért fel szeretnék iratkozni a HÍRLEVÉLRE

Mi van a Minipiacon

Játékok a legnagyobb odafigyeléssel válogatva

Játszani jó, nagyon jóóóó, a legjob bdolgok egyike a gyerekkorban az önfeledt játék. Csak és kizáróla minőségi játékokat mutatunk nektek, oylanokat, amikben hiszünk, amelyek minőséget képviselnek. Fejlesztőjátékok, szerepjátékok, fajátékok, kreatív játékok, mindenből a legjobb egy helyen.

Rendezd be a gyerekszobát a Minipiaccal

Rendezd be a gyerekszobát a legjobb minőségű gyerekszoba bútorokkal, dekorációval, mindennel, ami csak egy kényelmes, praktikus, jó hangulatú gyerekszobához kell.

Minden, ami gyerek

Legyen szó pelenkázásról, vagy éppen bölcsis beszoktatásról, esetelg óvoda kezdésről mi összegyűjtöttük neked a legjobb, minőségi kiegészítőket.

Hello 1.0

Bordás Andrea Alapító

HÁNY WEBSHOPOT NÉZZEK ÁT, HOGY MEGTALÁLJAM A KEDVEMRE VALÓT?!

Mintha magunkat hallananánk, így kezdődött a Minipiac sztori. Amikor a gyerekeink megszülettek többé már nem az érdekelt minket, hogy hova utazzunk (néha persze az is), vagy, hogy milyen ruhát vegyünk magunknak, hanem, hogy hol találjuk meg a legjobb holmikat a kicsiknek, a babakocsitól a játékokon keresztül egészen a ruhákig. A mi küldtetésünk, hogy felkutassunk olyan boltokat és webshopokat, ahol egyedi, különleges és minőségi gyerekholmikat készítenek vagy forgalmaznak. Meglepetésünkre nagyon sok ilyet találtunk, de azért őszintén szólva nem egyszerű rájuk bukkanni. Így született meg a MINIPIAC, ahol rengeteg időt megspórolunk magunknak és másoknak is, hiszen nem kell végre 500 oldalt átnézned, itt megtalálod a kedvedre valót, mi már összegyűjtöttünk neked.

Olvasnivaló a Minimagról