Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Őszi szülinapi buli témák: Hogyan szervezz emlékezetes bulit a gyerekeknek (és magadnak)

ehhez a cikkhez írj egy seozott metaleírást, kulcssszavakat: Őszi szülinapi buli témák: Hogyan szervezz emlékezetes bulit a gyerekeknek (és magadnak)
Amikor elérkezik az ősz, a levelek hullanak, és az időjárás hűvösebbé válik, sokan vagyunk úgy, hogy mégis mi legyen, hol  és hogyan legyen a gyerek szülinapja megtartva?! Főleg, ha éppen nem lehet szabadtéri medencés bulit szervezni (mert valljuk be, az októberi pancsolás már nem annyira vonzó), vagy mert nincs otthon kéznél medence.

Probléma megoldva, mert a Minimag szerkesztősége nevében összegyűjtöttem néhány igazán belevaló őszi szülinapi témát, amivel garantáltan nyert ügyed lesz – és nem, nem kell szuperanyu váltóruhában pattogni hozzá a konyhában!

1. Alma-szedő buli 🍏

Az ősz egyik legismertebb kincse az alma, így miért ne tennénk ezt egy szülinapi parti középpontjává? Szervezz egy alma-szedős túrát, ahol a gyerekek saját almákat gyűjthetnek, amiből aztán otthon vagy a helyszínen karamellás almát készíthettek. Mi lenne jobb, mint hogy a gyerekek saját alkotásukkal teli hassal rohangálnak? (Természetesen a cukorsokk kezeléséhez szükséged lesz egy jó tervre!)

2. Boszorkányos buli 🧙‍♀️

Mi passzol jobban az őszhöz, mint egy boszorkányos, varázslatos szülinapi party? A gyerekek imádni fogják, ha saját varázspálcákat készíthetnek, vagy akár „varázsfőzeteket” kotyvaszthatnak (ami nyilván csak limonádé némi gumicukorral). Ne aggódj, ha nem vagy egy Harry Potter-rajongó, a seprűverseny és a boszorkányos jelmezek garantáltan feldobják az eseményt!

3. Kísérteties szülinap 👻

Szellemház 100 db-os ház alakú puzzle
Szellemház 100 db-os ház alakú puzzle

Egy kis ijesztgetés sosem árt – feltéve, hogy ez a fajta buli inkább cuki kísértetekkel és rémségekkel operál. Lehet szellemvadászatot rendezni (amit lényegében elrejtesz pár fehér textillel díszített lufit a kertben), vagy szellem alakú muffinokat sütni. A kísérteties hangulat, egy kis Halloween-fűszerrel, tökéletes választás az októberi szülinapokra!

4. Sütögetős szülinap 🍰

Ha a gyerekek nem csak enni, de alkotni is szeretnek, szervezz egy mini „sütögetős showt.” Muffindíszítő verseny, saját cukormáz elkészítése – a gyerekek imádni fogják, hogy a kezeik által készül el az a finomság, amit aztán természetesen azonnal befalhatnak. Csak készülj fel arra, hogy takarítani is kell, de, legalább finom sütiillat lesz a jutalom.

5. Glow-in-the-dark buli 🌟 azaz világíts a sötétben

Miért ne használjuk ki, hogy korábban sötétedik, ? Egy világítós, „glow-in-the-dark” buli tökéletes beltéri esemény lehet! Világító karkötők, neon dekorációk, és még egy kis sötétben világító festék is, hogy a gyerekek elmerülhessenek ebben a futurisztikus hangulatban. A gyerekek élvezni fogják a világítós játékokat és táncot, miközben te egy bögre forró teával a kezedben gyönyörködsz a látványban.

Konklúzió nélkül nincs befejezés

Az őszi szülinapi bulik tele vannak lehetőségekkel, amik nemcsak a gyerekeket szórakoztatják, hanem téged is megmentenek attól, hogy túlságosan stresszeld magad. A legfontosabb, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted, hát sebaj – egy szülinap mindig az élményekről szól!

Picture of Bordás Andrea

Bordás Andrea

Minimag főszerkesztő

További cikkei

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet