fbpx

A legjobb anya-lánya filmek a Netflixen

A legjobb anya-lánya filmek a netflixen
Mondd le minden tervedet hétvégére, és töltsd a napot az életed legkedvesebb nőjével, azaz a lányoddal ( vagy ha lányként olvasod ezt, akkor anyukáddal)  egy szuper anya-lánya film nézős program keretében.

Van valami különösen megnyugtató abban, ha egy esős/ szeles/napos  vasárnap délután egy új sorozatot vagy filmet nézegettek közösen a kanapén. Minőségi időt tölthettek együtt anyaként és gyermekként is, és néhány órára belemerülhettek egy szuper álomvilágba.  

NA MIRE VÁRSZ? hát persze, hogy a listára ezt majdnem elfelejtettük😊)

1. Gilmore Girls azaz Szívek szállodája
  1. Gilmore Girls, azaz Szívek szállodája

Ez egy régi, de annál jobb választás. A Szívek szállodája az egyik legjobb anya-lánya sorozat ( főleg, mert a főszerepben is egy ilyen páros van), mert nem csak az anya-lánya kapcsolatokról szóló sorozat, hanem mert könnyű, megnyugtató nézni. Üljetek le Lorelaival, Roryval (és Emilyvel!) és a Stars Hollow banda többi tagjával és merüljetek el a szócsaták világában.

2. Én még sosem…
  1. Én még sosem…

Itt is erős anya-lánya kapcsolatot követhetünk nyomon, megspékelve a tini kor velejáróival. A Netflix tinivígjátéknak a középpontjában Devi (Maitreyi Ramakrishnan) és Nalini (Poorna Jagannathan) kapcsolata van, olyan, amely megmelengeti a szívedet: igen, Nalini szigorú, szabályokat betartó anya. De a lányát is nagyon szereti, és nagyon vicces ( és ismerős) az, ahogyan egymással kommunikálnak. Nevetni (és sírni) fogtok ezen a sorozaton, bízz bennünk.

3. Emily Párizsban

3. Emily Párizsban

Párizs, szerelem, divat, zene, ételek, nagyon könnyű sorozat, nincsenek drámák benne. Tökéletes popcornos programokhoz.

Miért szeretjük? Talán ez  egész Párizs miatt van, vagy a gyönyörű helyszínek és a finom sütemények miatt, talán az elképesztő divat és a kiegészítők miatt, vagy talán csak az a tény, hogy ez egy könnyen nézhető sorozat a fiatalságról és a szerelemről. 

4. Vezércsel

4. Vezércsel

Egy általunk nem ismert korszakba kalauzol el a minisorozat, Anna Taylor-Joy főszereplésével, aki Beth.et az öntudatos sakkzsenit alakítja, aki legyőzi az 50-es évek Amerikájának szexizmusát, és halad a dicsőség felé. A jelmezek és a produkció dizájnja lenyűgöző, akárcsak Taylor-Joy alakítása.

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket