Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Téli dekor ötletek | nem csak a karácsonyi időszakra

téli dekoráció
A szezonális dekoráció lényege, meg fogsz lepődni, hogy néhány szezonális elemet adjunk otthonunkhoz. Igen, ilyen egyszerű: ha téli dekorációt szeretnél, ami még karácsony után is jól mutat, akkor ezeket tartsd szem előtt.

Bármilyen típusú díszítésnél a legfontosabb, hogy a dekorációs stílust és a színpalettát használd szűrőként .

Mindent, amit az otthonodba teszel, át kell szűrni a stíluson, függetlenül attól, hogy mit és mikor díszítesz. És mindennek, amit a szobába helyezel, összhangban kell lennie a színpalettával.

Ha ezt betartod, akkor semmi rossz nem történhet. Ha nálatok a semleges színek uralkodnak, akkor a téli dekoráció az otthonotokban azt jelenti, hogy az átmeneti és semleges dekorációs sávban maradtok.

A piros, fekete bivaly mintás párnák nem fognak jól mutatni, ez tuti fix. 

Téli hangulatot idéző dekorációk

Téli falucska

A téli hangulatot, ha már az időjárás nem mutatja meg, mi sem adhatja jobban vissza, minthogy megjelenítesz egy ilyen falut a párkányon, asztalon, kiszögelésen. 

Ablak dekorálás

Itt most nem a műhóval körbe fújt ablakokra kell gondolni, hanem az elmúlt évek nagy trendjere, mikor fehér filccel ( pl.: posca fehér marker) rajzoltak mintákat az  ablakra. Itt a képzeletedre van bízva, hogy milyen stílusban dekorálod ki, akár az ajtó vagy ablak üvegeit.

Fonal fenyő

Egy egyszerű, de annál látványosabb DIY project, amivel 3D  fenyőfákat tusz készíteni egy fonal segítségével. Mindössze pár képkeretre, fonalra és ragasztóra van hozzá szükséged.

Otthonunk dekorálásának a lényege, hogy olyan otthont teremtsünk, amely kényelmes és kellemes számunkra. Nem kell novembertől márciusig giccses koszorúkkal és ünnepi dekorációval együtt élned, ha nem szeretnél, te döntesz. 

Mi csak adunk némi ihletet, jó?

Papp Nelli és a főszerkesztő

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet