fbpx

Őrületes karácsonyi filmek az egész családnak, amelyeket látnotok kell!

minimagkaracsonyifilmajanlo

Összeszedtem az idei év listáját, amelyet a kedvenc karácsonyi, családi filmjeimből állítottam Nektek össze. Van benne újabb, és régebbi is.
Ezek a filmek ideálisak az egész családnak, így kicsi és nagy egyaránt összebújhat a kanapén egy meleg kakaó mellett.
Jut eszünkbe! Nálatok már megjelentek az ünnepi világítás eszközei? Ha még nem, akkor érdemes elővenni őket a dobozból, hiszen ezzel tovább fokozhatjátok a hangulatot!

Térjünk is az első számú idei kedvencemre, ami nem más mint:

1: Karácsonyi Krónikák

Történet: New Yorkban vagyunk, ahol négy tagú család él boldogságban. Az Édesapa imádja a Karácsonyt, amelyet minden évben meg is örökít a családjának. Sajnos egy tragédia beárnyékolja a történetünket, így 3 főre csökken a főhősök száma, akik végül Édesanyukából, és egy fiu-lány testvérpárból állnak.
Sokat civakodnak, azonban a csoda Szenteste megérkezik Hozzájuk! 8 részarvas, és 1 Télapó csatlakozik be a történetbe. Kurt Russel alakítása zseniális, érdemes tehát megnézni.

Előzetes itt:

2: Karácsonyi Krónikák, 2

Történet: a mese tovább folytatódik, hiszen a család életébe 2 új szereplő is csatlakozik. Vajon a két testvérnek lesz új apukája, és egy kisöccse?
Az új mesében bizony ellátogatunk az Északi-sarkra, ahol a Mikulás bepillantást nyújt a mindennapjaiba. Kiderül, hogy bizony a Mikulás életét is megnehezíti éppen valaki, így most Ő kerül pácba. Nem mindennapi kalandok várnak a gyerekekre! Örömmel teli mesefilm az egész családnak.

Előzetes itt:

3: Jangle Család karácsonya:

Azoknak ajánlom ezt a mesét, akik szeretik a kosztümös mesevilágot, és a nem hétköznapi történetet. Bámulatos képsorok várnak arra, aki ezt a filmet megnézi.

Történet: Cobbleton városkában játszódó mese a csodálatos találmányairól híres játékkészítő mester, Jeronicus Jangle történetét követi nyomon. Gyakornoka ellopja egyik féltve őrzött találmányát, amelybe Jeronicus lelkileg teljesen beleroppan. Így lánya másik városba költözik, és megfogadja, hogy csupán akkor keresi fel szeretett Édesapját, ha „eljött az ideje”.

Évek telnek el mindeközben, és az a bizonyos levél egyszer csak megérkezik! Jeronicus egy varázslatos unokát ismerhet meg, aki legalább annyira leleményes, mint amennyire ő volt. A történet nagyon szerethető, jó szívvel ajánljuk az egész családnak!

Előzetes itt: 

4: A Grincs, mesefilm

Biztos vagyok benne, hogy sokan ismeritek Jim Carrey egyik hatalmas alakítását, amelyet sokunk egyik kedvenc filmjében alakított. 2 éve azonban kijött mindennek a mesefilmes változata, így kicsit színesebb, kicsit vidámabb közeget kapott az egész.

Történet: Megkeseredett főszereplőnk sajnos nem rajong a Karácsonyért, amelynek gyökerét a gyermekkorában kell keresni. Felül tud-e vajon emelkedni mindezen, és képes-e átlendülni azokon a problémákon, sérelmeken amelyek ők érték? A szeretetről szól ez a mese, amelyet az egész család bátran megnézhet.

Előzetes itt:

Mindezek után, ha még nem fáradtatok el, akkor 

MUTATJUK A 7 LEGJOBB UNALOMÜZŐ CSALÁDI JÁTÉKOT -semmibe se fog kerülni

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)