Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Kamaszkor

Milyen az élet egy kiskamasszal, kamasszal? Izgalmas:).

Kamaszok életkori sajátosságairól, meg persze a velük való együttélésről olvashatsz majd.

Hogyan készítheted fel a lányodat a menstruációra? A „mi történik velem?” és a „Megjött!” közötti időszak.
Emlékszel még arra a tinédzserre, aki voltál? Aki lázadt a szülei ellen, mindent kétségbe vont, és úgy gondolta, hogy ő a legjobban ért mindent? Nos, most a te gyermeked éli át ugyanezt a forrongást. A kamaszkor tele van kihívásokkal, mind a tinédzser, mind a szülő számára. Az egyik legnagyobb kihívás az értékrendek ütközése.
Kapd elő a mobilod, és tarts velünk egy izgalmas videós kihívásra, amit a Magyar Mozgókép Fesztivál szervez, része a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak. A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál társszervezőként várja a 20 év alatti fiatal filmesek jelentkezését, és tudjuk jól, a Minimag olvasói között számos kreatív szülő is akad, akinek csemetéje szívesen forgatna!
Ingyen társasjáték? Íme a Minimag.hu legújabb körképe, ahol Jónás  Nóra Gyógypedagógus és játékszakértőnk segítségével bemutatjuk a legjobb ingyenesen letölthető társasjátékokat! Szívesen.
Milyen lenne ma egy naplóbejegyzés, ha egy mai kamasz írná? (A valósággal egyezés kizárt, ha mégis megtörtént és valaki magára vagy a kamasz gyermekére ismer, az csak a véletlen műve lehet.)
Ez a cikk olyan szülőknek készült, mint te, azzal a céllal, hogy megvilágítsuk az energiaváltozások okait, és gyakorlati megoldásokat kínáljunk, hogy fáradt tizenéveseitek újra lendületbe jöhessenek.
Arra gondoltunk, ha már megalkottuk nektek az Ultimate Szleng szótárat, úgy gondoltuk megismertetjük veletek a mai fiatalok öltözködési szokásait is.
Lehet, hogy egyből nem fogod tudni átalakítani kedvenc tinid szobáját olyanra, amilyenre szeretné(d), de mi most rendelkezünk egy arzenálnyi anime szobadíszítési ötlettel, amely a tinédzser szentélyt az anime birodalmába repíti.
Nézzük meg, hogy milyen kamasz témákban érdemes felkészülni, hogy flottul menjenek a dolgok
Megalkottuk nektek a Minimag Ultimate Szleng szótárat, hogy ti is megértsétek a tiniket. Olvasd el és tudd meg mi az a szleng és melyek a legnépszerűbbek közülük!
Ez a cikk hat alapvető módot kíván feltárni a tinédzserek szeretetére és megértésére, gyakorlati tanácsokat és , mondjuk ki, bátorító szavakat nyújtva a szülőknek, mindenkinek, aki jelentős szerepet játszik egy tinédzser életében.
Ó, a gyereknevelés és a kiskereskedelmi dzsungelben való navigálás örömei! Üdvözlünk a legújabb szappanoperában, a címe Sephora Saga. Úgy tűnik, hogy a kozmetikai paradicsom csatatérré vált, nem csak a tökéletes rúzs árnyalatának megtalálásában, hanem a nem éppen tökéletesen viselkedő tinik kezelésének terén is.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet