Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

LEGJOBB ÉJJELI GYEREKLÁMPÁK | Minimag mustra

LEGJOBB ÉJSZAKAI GYEREKLÁMPÁK

Te mennyire szereted a sötétet? Sok gyerek semennyire, ez van nincs mit tenni, vagy persze lehet, de hidd el sokkal egyszerűbb, és minden szempontból jobb, ha ezt elfogadod, és megteszel mindent annak érdekében, hogy nyugodt éjszakátok legyen.

Épp ezért az éjszakai lámpa a gyerekek hálószobájának szerves része. Akár a sötétségtől való félelem elkerülésére, akár egyszerűen a fürdőszobába vezető út megvilágítására használjuk, egy a lényeg: lássa el ezt a funkcióját.

Vagy egy kicsit többre vágyunk?

Ha körbenézünk a gyerek éjszakai lámpák között akár több tucatot is találhatunk, amelyekre illene a legjobban teljesítő éjszakai lámpa díja, különösen, ha elmerülünk a részletekben, specifikációkban, jellemzőben.

Mi belevetettünk magunkat, és minden akadályt legyőzve megkerestük a… legjobb gyerekszobába való éjszakai lámpákat

1. Flow Amsterdam, Björn éjjeli lámpa
Flow Amsterdam, Björn lámpa

Olyan lámpákat kerestünk, amik kicsit többet adnak a világítás funkciójánál. Módszertanunkban minden olyan szempontot figyelembe vettünk, amely a szülők számára a legfontosabb, így nyugodtan hagyatkozhatsz listánkra, amely segítséget ad gyermeked éjszakai kényelmébe való befektetéshez.

Szülőként soha nem szűnik meg az aggódásunk a gyermekünk iránt, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a biztonságot. A legjobb éjszakai lámpák olyan szemnyugtató izzókkal rendelkeznek, amelyek fényereje nem károsítja gyermeked látását vagy alvási ciklusait. Olyan anyagokból készülnek, amelyek mentesek durva vagy veszélyes vegyszerektől, és elég erősek ahhoz, hogy ne törjenek el, és ne jelentsenek biztonsági kockázatot. Némelyik tisztítható, sokuk pedig elég hideg marad ahhoz, hogy biztonságosan meg is érintheti, még akkor is, ha éppen órákig világít. Egyes lámpák speciális biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

LEGJOBB ÉJSZAKAI GYEREKLÁMPÁK

Valljuk be, nem számít, hányszor mondod el egy kisgyermeknek: „Csak nézd”, a gyerekek meg akarják érinteni az őket körülvevő világot, és kapcsolatba akarnak lépni vele. Míg a hagyományos lámpák komoly biztonsági kockázatokat jelenthetnek, és elég sérülékenyek ahhoz, hogy a kicsik kezei között akár tönkre mennek, a gyerekek számára készült éjszakai lámpák közül sokat úgy terveztek, hogy kockázat nélkül megérinthetik, játszanak velük, és még az ágyba is bevihetik. 

A másik tényező, amelyet figyelembe vettünk, amikor megvizsgáltuk a piacon lévő legkelendőbb és legsokoldalúbb funkcionalitású éjszakai lámpákat… az a szórakoztatóság.Végül is az a fontos, hogy az éjszakai lámpától a gyermeked arca is felragyogjon…méghozzá az örömtől, amikor rápillant. A legjobb éjszakai lámpák egy része játékként is funkcionál, másokra pusztán szórakoztató nézni, de mindegyik mosolyt csal a gyerekek arcára, a szórakozás és a személyesség érzését viszi a gyerekszobába.

És most jöjjenek a kedvenc lámpáink

Designra kiélesedett szemmel, nem tudtunk szó nélkül elmenni a nem rég nyílt babyboutique.hu webshop szakértelemmel és kiemelkedő esztétikai érzékkel összeválogatott kínálata mellett. Mindenképpen kukkantsatok be hozzájuk, garantált lesz az élmény:). 

Az előző pontokat figyelembe véve három terméket is beválasztottunk tőlük a listánkra.

Flow Amsterdam, Björn Kkivetítő lámpa

Ő itt Björn a mackó, aki már is több, mint egy lámpa, hiszen kivetítő is, ami varázslatos hellyé változtatja a babaszobát, gyerekszobát.

6 féle fény típus közül tudtok majd választani (fehér, kék, sárga, a 3 szín váltakozik, a 3 szín egyszerre világít, elhalványuló színek), és 3 fényerőt lehet rajta beállítani.

A mackón található pöttyök kivetítődnek a falra, így hozza el majd az álmot a gyerekek szemére. Anyaga puha, nem melegszik fel, így át is lehet ölelni, akár ott alhat ő is az ágyon.

Zazu, LOU hangérzékelős éjjeli lámpa, SZÜRKE

Igazi éjjeli bagoly, sötétben érzi jól magát: lámpaként és éjjeli fényként is használhatjátok.

Automatikus időzítője 60 perc után kikapcsol ( a gyűrű a bagoly körül) de, ha megébred a gyerkőc, és hangot ad, akkor 5 percre automatikusan bekapcsol, nagyon menő.

A bagolynak és a gyűrűnek külön szabályozható a fényerőssége ( ez azt is jelenti, hogy például elegendő fényt ad az esti mesék olvasásához is) .

Annyira egyszerű a kezelése, hogy a gyerekek saját maguk is be tudják könnyedén kapcsolni, igazi woo faktoros élmény lesz. A szürkén kívül kék, és rózsaszínben is kapható. 

Fabian a színváltós szarvas lámpa.

3. Fabian a színváltós szarvas lámpa.

Úgy tűnik, hogy egy szarvas nem csak az erdőben érezheti jól magát, hanem a gyerekszobában is lámpaként funkcionálva.

Lágy fényű, puha textúrájú lámpa Fabian, mint Björn, így nyugodtan át lehet ölelni, nem forrósodik fel, nem okoz balesetet.

A működését érintéssel tudtátok befolyásolni: hozzá értek és megváltoztatja a színét (lágy fehér, erős fehér, piros, sárga, zöld, kék, sokszínű).

Inaktivitás után 15 perccel automatikusan kikapcsol, de egész éjszakára is be tudjátok időzíteni. Björnnek, Fabiannak is cserélhető/újratölthető az akkumulátora, vezeték nélküliek. Több féle méretben és tudásban kapható ( van olyan, amelyik alvástréneri funkcókat is betölt)

Little Lights gyerekszoba lámpa – őzike

Egyedi darab, ami felébreszti a gyerekek fantáziáját.

A különleges, családi vállalkozás által, kézzel készített lámpát a MyMiniversum boltjában találtuk meg, Little Lights a márka neve és két, lengyel mozi és design szakértő házaspár ötletéből és kétkezi munkájából született. A lámpa tömör fenyőből, és led izzók behelyezésével készült. Meleg fényt, örömöt, és otthonosságot áraszt magából. A fa felelős erdőgazdálkodásból származik, környezetbarát festékkel van lefestve.

Fényereje szabályozható, USB csatlakozós. A távirányító segítségével egy gomb nyomással beállíthatod a fényintenzitását, és az időzítését is. 

Generációkon át a család lámpája lesz, titkos történetek és mesék fognak fűződni hozzá.

Az őzikén kivül számos forma létezik még, robottól, az autón, dinón, léghajón át a szivárványokig. 

További cikkei

Kategóriák

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet