fbpx

MIT AKARUNK? NYARALNI! – MINIMAG TIPPEK CSALÁDI NYARALÁSHOZ

Copy of MÁSKÉPP FOGTOK NYARALNI_ (1)

Az idei nyári terveket sokunknál derékba törte a koronavírus. Van, aki lemondta a már a tervezett nyaralás, és majd inkább jövőre utazik el, van, aki idén inkább itthon, Magyarországon fog nyaralni, és van aki ki hagyja ezt az évet.

Ha szeretsz utazni, akkor az a gondolat, hogy most nem mehetsz sehova a családdal, nagyon fájdalmas lehet.

Mutatjuk azokat az új és biztonságos módszereket, és lehetőségeket amiket érdemes figyelembe venned, ha idén nyaralást tervezel.

1.  Túrázás, 1 napos kirándulások

Minden bizonnyal a szabadban eltöltött nyár igazi kuriózum lesz, keressetek a lakóhelyhez közeli nem túl ismert, túrázásra alkalmas helyeket: érdemes a tervezés során a Google oldalán leellenőrízni, hogy az adott időszakban átlagosan hányan szoktak ott lenni. Beírod a pontos helyszínt (példánkban APC TENGERSZEM) és jobb oldalt látod a népszerű időszakokat.

 

Töltsd a napot a szabadban, de az éjszakát már otthon.

TIPPEK 1 NAPOS KIRÁNDULÁSHOZ

1. REPTÁR. Júniustól nyitva az egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Közép-Kelet-Európában. Szolnokon találjátok a 4 500 m2 fedett kiállítótérrel, és mintegy 60 000 m2 alapterülettel rendelkező csodahelyet.

 

2. Robirtok.  Vác mellett, a Naszály hegy lábánál, Kosdon találod a Minipiac kedvenc birtokát. Ismerkedjetek meg a birtok állataival testközelből, bekapcsolódhattok az etetésekbe, kipróbálhatjátok a szalmaugrálót.
De ha többre vágytok, akkor akár sétáltathattok alpakát vagy szarvast is! Fontos tudni, hogy a birtok csak előre egyeztetés után látogatható, így tudják biztonságossá tenni a birtok tulajdonosai a látogatást.

Különleges, igényes birtok Vác mellett Kosdon, a Naszály hegy lábánál.

3. Katicatanya A Katica Tanya egy 13 hektáros területen fekvő igazi élményparadicsom a kis- és nagygyermekes családok számára Somogy megyében, a Zselic szívében.
Több, mint 100 féle kül-, és beltéri játszóalkalmatosság szolgáltat családi programot az ide látogatóknak. Az év bármely évszakában, időjárástól függetlenül, bármely korosztály megtalálja a neki tetsző játékot! Háziállatokat is találtok itt, melyeket bátran lehet  simogani.

4. Pákozd – Sukorói Arborétum és Vadaspark A park szabadtéri részei és

  • Bence-hegyi kilátó,
  • Gaja-völgyi Tájcentrum (beleértve a Károlyi kilátót),
  • Soponyai Ökoturisztikai Központ újra szabadon látogatható. A 7,25 hektár területen testközelből figyelhető meg a dámszarvasok, a gímszarvasok, a japán szikák, a muflonok, a vaddisznók, az ausztráliai emuk, találkozhatunk érdekes madarakkal, ki lehet próbálni a kalandjátszóteret, a tanösvényeket.

2. Bérelj lakókocsit

Mennyire menő már lakókocsival végig utazni az országot?! Ráadásul kivédhetitek az összes higiéniai rizikót.

3. Hosszabb távú ház bérlés

Ez alaposan lecsökkenti a kockázatot, és a házkiadók is kedvelik, sőt kedvezményekkel is meghálálják a hosszabb távú bérlést. A megfelelő higéniai kivitelezést mindenképpen előre tisztázzuk le a ház, apartman tulajdonosával . Amennyiben nincs lehetőség a hosszabb távú bérlésre, érdemes megfontolni azt, hogy egy családtagot ( ezt általában az apák szokták megnyerni)  korábban elküldünk a házba, hogy a saját normáink szerint kitakarítson, így  mindenki biztonságban érzi majd magát.

4. Vigyél magatokkal kinti játékokat

Ha a ház bérlést válaszjátok nyaralási célnak, akkor egyrészt érdemes nagyobb kerttel, vagy éppen saját vízparttal (Kőrös mentén számos ilyen vendégházat találni) rendelkezőt választani, másrészt idén bevállalni a nagyobb kinti játékok elvitelét. Mire gondolok: biciklik, hordozható hinták, indián sátrak, stb. Ezek a szálláson is jobban lekötik a gyerekeket, így minimalizálhatjátok azt, hogy túlzsúfolt helyre menjetek.

 

SZABADTÉRI JÁTÉKOK A MINIPIACRÓL

1. Piros bicaj

2. Felfújható labda
3. Indián sátor
4. Húzható kocsi
5. Frizbi 

MELYIK TIPP LESZ A NYERŐ

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)