Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Ezek a legjobb napszemüvegek gyerekeknek

EZEK A LEGJOBB NAPSZEMCSIK GYEREKEKNEK

Napszemüveget nem veszek minden évben magamnak, viszont ha már igen, akkor kizárólag a márkás és mindenféle szűrőkkel felvértezettek közül választom ki az Igazit. Nem is kérdés, hogy a kislányomnak sem egy áruház polcáról emelem le a leghelyesebb keretet, hanem hosszú kutatómunka után, együtt választunk a minőségi és 100%-ban UV szűrős és nem utolsósorban gyönyörű gyereknapszemüvegek közül.

Például sokan nem is tudják, hogy a bennünket érő UV sugárzás hatása kumulatív vagyis összeadódik, így a gyermekkori UV védelem számos felnőttkori szembetegség kockázatát csökkentheti, ezért kiemelkedően fontos egy megbízható szemüvegmárka kínálatából szemezgetni.

A TÖKÉLETES GYEREK NAPSZEMÜVEG 4 SZABÁLYA

Ha a tökléletes gyerek napszemüveget keresitek, akkor ezt a 4 szemponton ne hagyjatok figyelmen kívül, mielőtt elkezdenétek nézelődni:

1. 100%-ban szűrje ki az UV-A, UV-B és UV-C káros sugarakat

2.Tökéletesen takarjon, védjen, amihez elengedhetetlen, hogy megfelelő méretű legyen

3. Antiallergén és BPA mentes alapanyagból készüljön

4. Legyen nagyon könnyű, mert különben biztos, hogy nem veszi fel a gyerekünk:)

ÉS AKKOR JÖJJENEK A LEGJOBB MÁRKÁK

Az egyik nagy kedvencem, a KiETLA  (legfelső és a lenti kép) idei kollekciója szerelem volt első látásra. A 2010-ben alakult francia márka babáknak, kisgyereknek és tiniknek tervez. Az élénk, vidám színű és menő mintájú keretek közül nagyon nehéz kiválasztani a legszebbet.

A KiETLA keretei természetesen minden paraméternek megfelelnek, sőt, újrahasznosított anyagokból készülnek, hajlékonyak és könnyűek.

A szintén francia JULBO egy sportosabb vonal, aminek repertoárjában megtalálhatjuk a NXT nevű technológiával fejlesztett lencséket is, amik többek között a Forma-1-es pilóták bukósisakjaiban is használnak.

A JUBLO 0-12 éves korig tervez napszemüvegeket gyerekeknek, ideális például aktív nyaraláshoz, vagy ifjú sportolóknak.

Az amerikai POLAROID márkát szinte mindenki ismeri, de azt kevesen tudják, hogy a legfiatalabbaknak és a kamaszoknak is álomszép, színes és izgalmasan díszített kereteket tervezett, melyek az összes fontos kritériumnak is megfelelnek.

És végül, de nem utolsósorban jöjjön egy klasszikus, sokunk kedvenc márkája, a Ray-Ban. A nagy múltú márkát eredetileg az amerikai légierő pliótáinak tervezték több, mint 70 évvel ezelőtt, azóta jellegzetes és karakteres formájával az egész világot meghódította.

A Ray-Ban junior kollekcióját a 4-15 éves korosztály számára tervezték,melyben a klasszikus pilótás forma a mellett a kerekebb és színesebb vonalat is megtalálhatjuk. Az lencsék minősége természetesen maximális biztonságot nyújt kis tulajdonosának.

A szemüvegek tesztelésében nagy segítségünkre volt Mikó Ági, a Kiddoo tulajdonosa. Csodás kis üzletében a listában felsorolt napszemüvegek mind megtalálhatóak, sőt, jó pár fel se fért rá, pedig megérdemelte volna.

Mi szemüvegesek

Kiddoo most fantasztikus, 10%-os kedvezményt ad minden kedves vásárlójának, aki a vásárlás előtt bemondja a “titkos” jelszót, ami nem más, mint a Minimag.

Cím: I. kerület, Krisztina tér 3.

Az optikában a kórházakban előírt protokollt követik, így teljes fertőtlenítést végeznek mielőtt jöttök, szájmaszkban fogadnak titeket, 😷 és kérünk benneteket, hogy ti is használjátok az optikában található kézfertőtlenítőt és szájmaszkot. Mindannyiunk védelme érdekében egyszerre csak egy gyerkőcöt fogadnak egy kísérővel.

Előzetes időpontegyeztetéssel várnak titeket. Ehhez az alábbi elérhetőségek egyikén jelentkezzetek be:

☎️ 06 30 173 1061 📧 csokolom@kiddoo.hu

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet