Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

A természet szépsége | Minimag gyerekdivat kitekintő

the animal observatory
Néha, mindazt, ami körülvesz minket természetesnek vesszük, miközben a világunk tele van káprázatos geometriai formákkal, színekkel és textúrákkal. A 2023-as ősz-tél a The Animal Observatory gyerekeruha márkánál a természet szépsége előtt tiszteleg, mi pedig jól betekintünk hozzájuk.

A Minimagon mindig örömmel mutatunk be nektek különleges tervezőket, gyerekruha márkákat. Korábban már írtunk a THE ANIMNAL OBSERVATORY  márkáról, amit mi itt a szerkesztőségben nagyon nagyon imádunk, úgyhogy íme a 2023-as őszi-téli szezon legújabb kollekciója.

the animal observatory

Az Animals Observatory két ember, Laia Aguilar és Jan Andreu szerelem első látásra forgatókönyvének eredménye. Az Animals Observatory egy egyedülálló művész időtlen márkája. Gyerekeket és felnőtteket egyaránt vonz a játékosság, a kényelem és az esztétikai élvezet érzése, mindez egy régi mottó filozófiáján alapul, amelyet Laia gyakran ismétel gyermekeinek:

„Légy jó állat, hű az ösztöneidhez”.

the animal observatory
the animal observatory

Szépség vesz körül bennünket . Néha természetesnek vesszük, de a világ, amelyben élünk, tele van káprázatos geometriai formákkal, színekkel és textúrákkal.

A The Animal Observatory 2023-as ősz-tél kollekciója e természeti szépség előtt tiszteleg, amely mindig is ott volt, és amelyet olyan művészek alkothattak meg Réber László, Alexander Calder and Henri Matisse.

the animal observatory

Biztos felcsillant a szemed: Réber László nevét látva.

A magyar gyerekirodalom megkerülhetetlen alakja, grafikái díszítik többek között: anikovszky Éva, Lázár Ervin és Gerald Durrell műveit. Több mint fél évszázadon keresztül alkotott, sokrétű munkásságát generációk sora élvezhette. 

Réber László grafikusművész  illusztráció

1920. május 21-én született Budapesten. Iskoláit Pécsett végezte. Fiatalon versenyszerűen atletizált, gerelyhajítóként kis híján az olimpiai csapatba is bekerült. AII. világháborúban katonaként térképvázlatokat készített., később hadifogságba esett. Hazatérése után a rajzolásból szeretett volna megélni, karikatúrista lett, több önálló karikatúra albuma jelent meg, melyek témáját leggyakrabban az ember hétköznapi gyarlóságaiból eredő komikum szolgáltatta. Réber 1952-ben kezdett könyvillusztrálással foglalkozni.

the animal observatory
the animal observatory

Visszatérve: az új kollekció egy geometrikus motívumokkal teli tengeren át hajózik, és egy botanikai illusztrációkkal teli erdőbe érkezik,  tisztelegve a bolygónkat díszítő növény- és állatvilág szépségének összetettsége előtt.

the animal observatory
the animal observatory

Bár a szezon hideg időt hoz, a The Animals Observatory gondoskodott kényelmünkről és melegségünkről azáltal, hogy vastagabb szöveteket vezetett be a kollekció néhány jellegzetes darabjában. A fenti  „sárkányruha” és a hosszúujjú póló tökéletes példái annak, hogy a divat hogyan kombinálható a funkcionalitással, így kényelmesen és stílusosan érezhetjük magunkat a hidegebb hónapokban.

the animal observatory

De ez még nem minden! A kollekció a kis művészek és álmodozók számára is tartogat valami különlegeset. A The Royal Ballet új modelljei vonzzák a reflektorfényt, gyermekeink úgy érezhetik magukat a ruhákat viselve, mintha varázslatos tündérmesék szereplői lennének.

the animal observatory

A The Animals Observatory 2023-as őszi-téli kollekciója amellett, hogy beindítja az érzékeket és felpezsdíti a kreativitást, a márka fenntarthatóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségét is hangsúlyozza. Megmutatják, hogy a divat egyszerre lehet stílusos és felelősségteljes. Együttműködésük a Save the Duck-kal, mely az igazán kényelmes, tartós felsőruházatra specializálódott márka , kacsatoll vagy szőrme használata nélkül  innen ered a márkájuk elnevezése). Termékeiket a legmodernebb Plumtech® technológiával hozták létre.

the animal observatory
the animal observatory

A The Animals Observatory 2023-as őszi-téli kollekciójának felfedezése olyan, mintha a világ szépségét tartanád a tenyeredben. Megható emlékeztető arra, hogy szerves részei vagyunk a bolygónknak, és a divat kifejezheti tiszteletünket és csodálatunkat a természet örökké tartó varázsa iránt.

És ahol mindezt meg tudod nézni + képek forrása: 

The Animal Observatory

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet