Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Inspiráló nők: Lily Collins

Inspiráló nők: Lily Collins
Lily Collins: egy modern inspiráció, aki egyszerre nyitott és bátor, finom eleganciával és hiteles érzelmekkel színezve. A Minimag Inspiráló nők sorozatában Obreczán Brigitta szerzőnk most Lily Collinst helyezi a reflektorfénybe, aki nemcsak Emily Cooperként ejti rabul a szívünket, hanem személyes történetével is hatalmas erőt ad – igen, meg a gardróbjával is. Vajon mi rejtőzik Lily vidám mosolya mögött? Az új cikkünkből kiderül, miért csodáljuk Lilyt (és Emilyt) – és hogyan inspirálhat téged is.

Sokan már alig vártuk a negyedik évadot. Most meg várhatjuk az ötödiket. Az “Emily in Paris” Emily Coopere nyitott, kíváncsi, kitartóan igyekszik helytállni egy idegen országban, ahol a nyelvet sem beszéli. Az őt megtestesítő Lily Collins, Emilyhez hasonlóan, nem fél szembeszállni a nehézségekkel! 

Ez is érdekelni fog

inspiráló nő Héra

Lily Collins az egyik legkedveltebb és legtehetségesebb fiatal színésznő, aki habár saját jogán vált híressé, de az apukáját is nagyon kedveljük. Collins… Igen, Phil Collins lánya.  

Lilyt könnyen azonosíthatjuk Emilyvel, de ha rákeresel a Netflixen a “To the bone című filmre, megismerheted egy másik, mély és érzelmileg összetett alakítását is. Hitelesen hozza az étkezési zavarokkal küzdő fiatal nőt, hiszen ő maga is szembenézett hasonló problémákkal.

Lily őszintén, empátiával és bátorsággal fordult a témához, nem félt beszélni róla, hogy másoknak segíthessen a saját történetével.

Az önreflexió fontosságát hangsúlyozva arra bátorít másokat, hogy merjenek segítséget kérni és beszélni a problémáikról.

Emily figurája bájos, optimista (talán olykor kicsit naiv is), mindig készen áll bármilyen helyzetre, ami szembe jön vele. Mindezt olyan finom magabiztossággal teszi, hogy egyszerűen csak jó nézni.

Egy számára ismeretlen országban, ismeretlen kultúrában, ismeretlen nyelven beszélnek, mégis kíváncsisággal, mindig pozitív hozzáállással és kitartással, bátran próbálja elérni a céljait. A francia nyelvtanulásra mondjuk nem fordít túl sok energiát… na de majd az olaszra! (spoiler, bocs)

Nem csak a bátorság és kíváncsiság hasonló Emilyben és Lilyben, hanem a divat iránti rajongásuk is. Vibráló színek, merész kísérletek.

Egyediséget és saját ízlésvilágát bátran kifejezi és vállalja. (Hogy az outfitjei mennyibe kerültek, arról klassz mémeket találsz a neten.)

Lily Collinst imádjuk tehetségéért, bátorságáért és őszinteségéért, Emily pedig minden epizódban emlékeztet minket arra, hogy az élet tele van kihívásokkal, de érdemes nyitott szívvel és lelkesedéssel szembenézni velük.

És elhisszük neki! Elhisszük, hogy bármi lehetséges!

Téged miben inspirál Lily Collins (vagy Emily Cooper)?

  1. Divat- és stílusérzék: Válassz olyan ruhákat, amikkel kifejezed az egyéniségedet.  
  2. Bátorság: Merj segítséget kérni és beszélni a problémáidról. 
  3. Kitartás: Ne add fel az első (második, harmadik, negyedik…) nehézség miatt! 
  4. Önmegvalósítás: Kulcsa, hogy légy nyitott az új élményekre, merj kockázatot vállalni és mindig maradj hű önmagadhoz.
  5. Tanulás: Minden kihívás egy lehetőség a növekedésre és az önmagunkra találásra.

 

A SZERZŐ

Obreczán Brigitta Life, fjúsági és mindfulness coach, marketing szakember

Obreczán Brigitta

Life, ifjúsági és mindfulness coach, marketing szakember

Szia! Hogy vagy?

Az illedelmes, kötelező, réglátott ismerőssel hipermarketben összefutós hogy-vagy kérdésre gondoltál, ugye? “Köszi, megvagyok, és te?” “Köszi, minden oké.”

Oké, de tényleg, hogy vagy? Mély levegő, kifúj. Aktív figyelemmel, teljes lényemmel csak rád figyelek, hallgatlak és kérdezek. Higgadtan és szelíden, nyitottan és elfogadóan, empatikusan és motiválóan, felszabadítóan és könnyed módon. 

Sokéves marketing és management pozícióimnak köszönhetően természetes könnyedséggel gondolkodom összefüggésekben, rendszerekben és megtanultam tartani a kereteket. Vezetőként amikor állandóan kérdésekkel fárasztottam a csapatomat, még nem tudtam, hogy coaching szemléletben működöm. Később, már anyaként, tudatosan léptem erre az útra, hogy professzionális módon, eszközökkel tudjak támogatni (leendő) anyákat és apákat, gyerekeket és kamaszokat. Hiszen, ha a család bármely tagja kezd jobban lenni, úgy a többieknek is sokkal könnyebb jól lenni. 

Szóval… Hogy vagy?

Itt megtalálsz: https://obreczanbrigitta.com

Minimag cikkeim

EZ IS ÉRDEKELHET

További cikkei

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet