Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

inspiráló nők

Az olyan jól ismert legendáktól kezdve, mint Marie Curie, az olyan tudósokig, mint Alice Ball (akinek idő előtti halála megszakította karrierjét), számtalan nő járult hozzá a tudomány fejlődéséhez.
Mutatunk 4 lányt, akik inspirálni fognak titeket, akiknek a történet olvasva ti is azt mondjátok: ez igen!
Az idén, a női történelem hónapjának megünneplésére a LEGO kiadott egy készletet, amelyben a legendás pilóta, Amelia Earhart szerepel . Gyerekek és felnőttek egyaránt meghívást kapnak arra, hogy megismerjék az első nőt, aki egyedül repült az Atlanti-óceánon, miközben Earhart vörös repülőgépének, a Lockheed Vega 5B-nek a másolatát építik.
A Mattel megint nagyot dobott, vagyis fog dobni: Maya Angelou Barbie baba érkezik. Az Inspiráló Nők ™ sorozat (korábban már itt olvashattatok róla) tisztelettel adózik korunk hihetetlen, inspiráló hősnőinek; azoknak a bátor nőknek, akik kockázatot vállaltak, megváltoztatták, átírták a szabályokat és lányok generációi számára utat nyitottak és mutattak, hogy minden eddiginél nagyobbat merjenek álmodni.
Már biztos észrevettétek, hogy ellenállhatatlanul vonzódunk azokhoz a női példaképekhez, akikre felnézhetünk, akik lázadásukkal PÉLDÁT MUTATTAK nekünk, akik tetteikkel inspirálnak minket.Most egy játék tervezőt szeretnénk bemutatni nektek, aki a KI KICSODA tematikájára megtervezte a női példaképeket

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet