fbpx

énidő

Óriási közhely, hogy amikor anya leszel, minden megváltozik. Viszont pont attól közhely, hogy nagyon nagy igazság rejtőzik mögötte. Mint minden anyucin, rajtam is sokat formált az anyaság. Teljesen átrendeződött az értékrendem, más dolgok lettek fontosak, ám ami talán a legjobban meglepett az az, hogy mennyivel megengedőbb és megértőbb lettem saját magammal szemben.

Addig megyünk amíg bírjuk

Karrier, család, barátok, háztartás – ez teszi ki egy átlagos ember napját. Sokszor pihenésre sincs időnk, vagy legalábbis csak kevés. Pedig ez nem jó sem a mentális sem a fizikai egészségünkre nézve. Sőt vannak olyanok is, akik addig mennek, amíg a testük nem jelez, hogy most már elég lesz. Ezt persze nem kellene megvárni.

Tinédzserkorom csajos magazinjaiban rengeteg cikkben esett szó a fiatalság megőrzéséről, a helyes bőrápolásról, az egészséges táplálkozásról és egyéb fontos dolgokról, de olyan távolinak tűnt a 30 és a 40, hogy nem is igazán foglalkoztam vele. Most meg itt van… könyörtelenül tör előre. Be kell látom, akárhogy is szeretném visszaforgatni a idő kerekét, sajnos már nem leszek fiatalabb. Érzem magamon az idő múlását; felbukkantak a szem környéki szarkalábak, na meg a ruhaméreteimen látok némi változást.

Népszerű cikkek

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket