fbpx

netflix

Előfordult már veled, hogy ugyanazt az egy-két sorozatot újra és újra (és újra és újra) megnézted, csak azért, mert nem találtál semmi mást, ami tényleg ugyanazt a bizsergést nyújtotta volna? Velünk is, úgyhogy összegyűjtöttünk nektek pár filmet, sorozatot, amit érdemes megnézni a streaming világából.
Mindenki lefeküdt, te is elmosogattál, a ház csendes(nek tűnik)? Akkor itt az ideje, hogy lazulj egyet. Lehet, hogy a kispajtásod most az igazak álmát alussza, de simán lehet, hogy 40 perc múlva riadót fúj, ás buktad az esti 1,5 órás filmnézést. Épp ezért most olyan, könnyed, stressz csillapító sorozatokat ajánlunk, amik A) ledarálhatóak gyorsan B) összvissz 30 percesek, és ha már nem kell éjszakánként a gyermeked, akkor ezeket megnézve, már mehetsz is aludni, amire oly nagyon szükséged van.
A kövér lány a filmekben mindig a szép lány legjobb barátnője, a vicces, kicsit dilis karakter, aki esik-kel, rossz döntéseket hoz, de mindig kimondja az igazat, esetleg prosztó. (Gondolj csak A tökéletes hang Amy-jére vagy Melissa McCarthy karaktereire a Női szervekben vagy a Koszorúslányokban!) De a kövér lány szinte soha nem egy szexi, okos, erős és bátor karakter, aki önazonos vezércsillagként mutatja az utat a többieknek. Pedig, eskü, vannak ilyen belevaló duci csajok szép számmal. Az Egy nagydarab lány túlélési útmutatója pedig rólu(n)k (is) szól.
Fogadok, hogy született az év romantikus mozija(nak szánt borzalom), amiben végre Reese Whiterspoon, az örökös Dr. Szöszi-díjas komika és a fenébe-milyen-jól-áll-neki-a-kor Aston Kutcher végre egy filmben mutathatja meg, hogy mennyire nincs van köztük kémia.
Új dokumentumsorozatot indított a Netflix, amelynek célja – a babák cukiságfaktorán túl –, hogy bemutassák, mi történik a kisbabákkal és a szülőkkel az első évben.

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket