Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

sorozat

Végre maga mögött hagyhatja Hollywood a 2023-as évet, ami nem a filmgyártás éve volt. A sztrájkoknak “köszönhetően” sok nagy produkció készítése leállt vagy el sem indult. Így még jó pár kedvencünk folytatására várni kell, mint például a The last of us 2.szezonjára vagy a Stranger Things befejező évadára. Persze azért akad bőven néznivaló a streaming csatornákon, neked már nincs is más dolgod, mint beírni a dátumokat a naptáradba.
Előfordult már veled, hogy ugyanazt az egy-két sorozatot újra és újra (és újra és újra) megnézted, csak azért, mert nem találtál semmi mást, ami tényleg ugyanazt a bizsergést nyújtotta volna? Velünk is, úgyhogy összegyűjtöttünk nektek pár filmet, sorozatot, amit érdemes megnézni a streaming világából.
Mindenki lefeküdt, te is elmosogattál, a ház csendes(nek tűnik)? Akkor itt az ideje, hogy lazulj egyet. Lehet, hogy a kispajtásod most az igazak álmát alussza, de simán lehet, hogy 40 perc múlva riadót fúj, ás buktad az esti 1,5 órás filmnézést. Épp ezért most olyan, könnyed, stressz csillapító sorozatokat ajánlunk, amik A) ledarálhatóak gyorsan B) összvissz 30 percesek, és ha már nem kell éjszakánként a gyermeked, akkor ezeket megnézve, már mehetsz is aludni, amire oly nagyon szükséged van.
A kövér lány a filmekben mindig a szép lány legjobb barátnője, a vicces, kicsit dilis karakter, aki esik-kel, rossz döntéseket hoz, de mindig kimondja az igazat, esetleg prosztó. (Gondolj csak A tökéletes hang Amy-jére vagy Melissa McCarthy karaktereire a Női szervekben vagy a Koszorúslányokban!) De a kövér lány szinte soha nem egy szexi, okos, erős és bátor karakter, aki önazonos vezércsillagként mutatja az utat a többieknek. Pedig, eskü, vannak ilyen belevaló duci csajok szép számmal. Az Egy nagydarab lány túlélési útmutatója pedig rólu(n)k (is) szól.
Nemrég azonban – éljenek a ritka gyerekmentes hétvégék, amikor persze hiányoznak a kis banditák, de nincs mit tenni, MUSZÁJ egyedül kihozni magamból a legtöbbet – rám szakadt egy egész vasárnap és mivel a náthám győzedelmeskedni látszott felettem, csak a kanapéig toltam el magam. Akkor történt, hogy kezembe vettem a sorsomat távirányítót és megismerkedtem Lidia Poët-tel.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet