Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

szoptatás

Az anyává válás érzelmi és fizikai téren is nagy változásokkal járó folyamat, melynek fontos része a várandósság, melynek során az édesanya teste felkészül az újszülött fogadására és megfelelő táplálására.
A szoptatás idilli volt, mégsem volt minden felhőtlen. A babám hasfájós volt és bukott. Nem csak büfizéskor és nem csak egy kicsit. Naponta többször, ijesztően sokat.
Vagy, ahogyan mondják. Mert hogy megmondják, mégpedig ezerféleképpen is. Ezzel persze jól összezavarnak mindenkit, főleg a „frissen szült” anyukákat. De még ha rutinos rókák vagyunk, akkor is be tudnak kavarni a szoptatás csodás világába, ami innentől kezdve rémálommá válik.
A leendő kismamákat a babavárás utolsó szakaszában, de sokszor még közvetlenül a szülés előtt is számos családi és baráti jótanáccsal látja el a környezetük – főleg a szoptatásra vonatkozóan. Csakhogy ilyenkor a sok-sok hasznos javaslat mellett rengeteg helytelen információ és tévhitis szóba kerül,

Nem mindennap fordul elő, hogy a sztárok személyes életükbe engedjenek betekintést. Vagy igen? Mindenesetre olyan hírességek képeit mutatjuk most meg, akik fel merik vállalni a nyilvános szoptatást.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet