fbpx

teszt

Nem titkolom; szeretek enni. Kedvelem a sós és édes süteményeket, kekszeket. Azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Ahogy azzal sem, hogy az ételallergiám miatt nem fogyaszthatok bármilyen finomságot, csak olyat, ami biztonságos számomra. Évekkel ezelőtt derült fény a gluténérzékenységemre. Akkoriban fogalmam sem volt mit ehetek és mit nem. Ma már könnyedén eligazodom a mentes élelmiszerek útvesztőjében, viszont minőségi nassolnivaló falatokat, vendégváró csemegéket ritkán találok.

Beton. Ha erre a szürke, folyékony állapotában még formázható mesterséges építőanyagra gondolunk, akkor számtalan felhasználási lehetőség jut eszünkbe. Utak, hidak, épületek. Ritkábban gondolunk arra, hogy ebből a sokoldalú alapanyagból dekorációs elemek és bútorok szintén készülhetnek. Azt hiszem, az szinte fel sem merül, hogy akár ékszert ugyanúgy alkothatnak belőle. Pedig, az igazán kreatív személyiségek ezt is megteszik. Reni alkotásai valóságosak, úgy, ahogy azt a márka neve – a waloságOM – is mutatja.

Az ünnepekre való készülődés és hangolódás egyik fontos kiegészítője számomra minden évben egy ünnepi illat. Idén a The Body Shop Peppermint Candy Cane kollekciója vált a kedvencemmé.

Véleményem szerint minden nő szereti a különleges és jó minőségű testápolókat, tusfürdőket és kézkrémeket, így ezekkel nem igazán lehet ajándékként sem mellé nyúlni. Idén a The Body Shop termékeit ajánljuk figyelmetekbe, ami három különleges, limitált kiadású illatot dobott a piacra, melyek a karácsony hangulatát idézik fel bennünk.

Budapest XI. kerületében, a budafoki sárga kocsiszín szomszédságában standol Big Daddy (steak)Burger Bárja.Fél évtizede született meg az ötlet, Daddy hitvallásával együtt: „Hiszünk abban, hogy a szívvel-lélekkel, minőségi alapanyagokból készített ételeinkkkel mosolyt csalhatunk az arcotokra és jó érzést szívetekbe. Akkor vagyunk boldogok, amikor Ti elégedettek. Érezzétek Magatokat otthon!” – B.D.

Népszerű cikkek

Kövess minket