Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

ünnepi készülődés

Kivételesen kicsit eltávolodunk a gyerektémától és másfelé vesszük az irányt. Egész pontosan egy Best of Karácsonyi zenei lista felé, csak mert félelmetesen sokszor játszák a rádióadók ilyenkor ugyanazokat a számokat, és semmi esetre se szeretnénk megcsömörleni idő előtt.

A te gyermekeid is alig várják a húsvéti nyuszit? A rengeteg locsolót, hímes tojást és édességet? Már nem kell sokat aludni, észre sem veszitek és itt is a Húsvéti hosszú hétvége! Biztosan számos finomsággal, csokitojással készülsz az ünnepre. Gondolkoztál már azon is, hogy mivel töltitek a közös időt? Ez az alkalom remek arra, hogy családoddal, ne csak társas-, de az ünnephez kapcsolódó játékokat is játssz. Festhettek közösen tojást vagy akár kipróbálhatjátok a nyugaton hatalmas népszerűségnek örvendő húsvéti tojásvadászatot is. A kicsik garantáltan imádni fogják az utóbbit. Hiszen minden gyerek szeret a szabadban futkározni, mókázni, és ha a játék végén még édességgel is gazdagodnak teljes lesz a siker.

Ha eleget püfölöd, édességek potyognak ki belőle. Évekkel ezelőtt, egy szilveszteri bulin teszteltük a pinatat, mi készítettük, és a barátainknál volt a buli, így a rizikó nagyobbik részét ők vállalták. Akkora sikere volt, hogy azóta sokszor előkerült, szülinapon, nyári bulin és húsvétkor is.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket