fbpx

Last minute adventi kalendárium a Minimagtól

Last minute adventi kalendárium a Minimagtól
VIGYÁZAT! AZ ÍRÁS VITRIOLT TARTALMAZ! Tudjuk, hogy minden valamire való Lila akác közi anyukánál hetek óta bekészítve vár a csilli-villi, szuperötletes DIY adventi kalendárium, hogy aztán 24 napon át örömöt hozzon a kis apróságok életébe… De mihez kezdjenek azok a kevésbé tökéletes átlagemberek, akik csak most konstatálják, hogy idén is mindjárt itt a karácsony?!

Ne aggódj, mi,minimagos ancik megértünk! Tudjuk, hogy nem egyszerű sikeres munkavállalónak, kiváló szakácsnak, szexi ágyasnak, legjobb barátnőnek és szmk-díjas édesanyának lenni, szóval már az is nagy teljesítmény, hogy egyáltalán megpróbáljuk. Épp ezért, íme szezonális ajándékunk: utolsó perces adventi kalendárium a hozzánk hasonló földi halandóknak, akiknek reményei még csak-csak voltak, de kézügyességük soha.

Nyomtatható adventi kalendárium az utolsó percekre

A Minimag nyomtatható adventi kalendárium segítségével az utolsó percekben is szuperanyuvá avanzsálódhatsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint követni leírásunkat lépésről lépésre!

Első lépés: Kerülj hangulatba!

Ha délelőtti időpontban olvasod ezeket a sorokat, végy magadhoz egy hatalmas bögre kávét! (A Gingerbread Spice Latte extra pontot ér!)

Ha már a délutáni meló kellős közepén tartasz, amikor leesik a tantusz: helló, hát minek az ilyennek gyerek?! Tekerd fel a fülesedben a hangerőt és kortyolj egy nagyot a délelőtti kávé maradékába vagy markolj bele az alsó fiókban tartott dugicsokiba! Mi nem mondjuk el senkinek. 😉

anya fröccs

Esti fektetés után jöttél rá, hogy holnap már december? Te aztán tényleg közénk tartozol! Vegyél elő egy pofás borospoharat és tölts bele valamit! Víz, bodzaszörp, rozéfröccs… mi nem ítélkezünk!

Második lépés: Izzítsd be a nyomtatót!

A nyomtatható adventi kalendárium szükségszerű hozzávalója egy működőképes nyomtató.

Irodai körülmények között gondot jelenthet, hogy a jelenlegi körülmények között szinte lapra el kell számolni a vezetőségnek és névre kódolt nyomtatási naplóval csap le a hatalom az ádáz irodai papírsikkasztókra. Ha neked is ilyen zord körülmények között kell anyukás-angyalkásat játszani, pacsi! Nincs rosszabb, mint a magáncélra felhasznált céges infrastruktúra. Fúj!

figyelünk

Ha otthon szeretnél nyomtatni, nincs semmi gond. Esetleg ha a hova-a-fenébe-tettük-a-nyomtatót, basszuskulcs-nincs-is-itthon-papír, mindegy-mert-ezer-éve-nem-nyomtattunk-úgyis-beszáradt háromszögből kijutva sikerül a művelet, jár a taps meg a buksisimi. Ha nem, még mindig körülnézhetsz a kreatívos dobozban, hogy mégis mire firkanthatnád fel az anyai szereteted tanúbizonyságául szolgáló, ötletesnél ötletesebb, bájos karácsonyi hangulatkeltő tevékenységeket.

Harmadik lépés: Vigyázz, kész, nyomtass!

Na, az van, hogy mi a Minimagnál jóarcok vagyunk. (Legalábbis szeretjük ezt hinni magunkról, na. Kövezzetek meg érte!) És ami azt illeti, mi is gyakran úszunk árral szemben. Rosszabb napokon még annak is örülünk, hogy lyuk van a s.ggünkön. Szóval mi aztán értjük, mekkora áldás egy letölthető élménykalendárium.

Ezért is készítettünk el nektek egyet, amit itt és most ingyen letölthettek. Mármint itt. Utána már csak nyomtatni kell!

Negyedik lépés: Cukiskodás, superpower, december 1.

A kinyomtatott adventi kalendáriumot többféle módon is személyre szabhatod:

  • ha van 24 db borítékod, papírpoharad vagy éppen csipeszed otthon, napi ajándékokat varázsolva belőlük 20 perces látványos kalendáriumot készíthetsz.

  • ha az otthoni felszereltséged a felkészültséged szintjével vetekszik, hozzuk az ultimate low cost megoldást! Keress 1 db borítékot, tűzd a falra és cseréld benne naponta az üzeneteket. FIGYELEM! Ebben az esetben nem árt, ha figyelsz a napi újdonságokra, szóval minden nap cserélned KELL a cetlit!

  • ha a laza megoldások kedvelője vagy, esetleg imádod a reggeli bújócskázást, a napi feladványokat akár el is rejtheted valahol a lakásban. Így a gyerekek egymást ölve, hangosan és lelkesen sepernek majd végig a házon minden reggel. De legalább ébreszteni nem kell őket!
Last minute adventi kalendárium a Minimagtól

Ötödik épés: Dőlj hátra!

Ha a cselendzs teljesítve, csak dőlj hátra, bújj a kedvesedhez, nézz valamit a Netflixen vagy aludj egy hatalmasat!

Senkinek sem kell tudnia, hogy az utolsó percben kaptad össze magad – és mi garantáltan nem mondjuk el senkinek! 😉 Szuper vagy és kész.

Ha esetleg áttekertél volna, akkor mutatjuk mégegyszer, innen le tudod töteni.

A SZERZŐ

Z. Kocsis Blanka vagyok, háromgyerekes mamikaze, szövegíró, nő.

Hosszú éveken át semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy anya legyek. Aztán amikor az lettem, igencsak meglepődtem, hogy a grandiózus „anya vagyok” életérzés helyett inkább csak zavart éreztem. Hát hol a megígért babaillat, rózsaszín köd, teljes összeolvadás és belső béke, amire szerződtem?! Megdöbbenve vettem észre, hogy nekem nem megy az „aludj, amikor a baba alszik”, és egyáltalán nem tudok belelazulni az anya – mártásztyúárt – szexistennő szerepbe. Csak úsztam az árral – nem ritkán ráadásul az árral szemben.

Ma már három okos, ügyes, szép és – nekem – tökéletes kiskorú kevéssé tökéletes, gyakran bakizó és önleevésben világbajnok anyja vagyok, főállásban szövegíró vállalkozó. Néha elbízom magam, és kis korkülönbséges anyukaként azt képzelem, láttam már mindent, meg annak az ellenkezőjét is. Aztán jönnek a gyerekeim, és bebizonyítják, hogy már megint alábecsültem őket.

Szakmai tevékenységemről itt tudhattok meg többet:

www.hakellegyjoszo.hu

Hatékony szövegírás vállalkozásodnak!

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket