fbpx

Milyen a jó baba naptej?

Milyen a jó babanaptej?
Hamarosan elérkezik az az idő, amikor a napos órák száma meghaladja a borús órákét, mi pedig egyre több időt töltünk szabadtéren gyermekünkkel. Ez azt is jelenti, hogy el kell kezdeni a fényvédelmet és megfelelő napozó krémet/tejet kell találnunk.

A legjobb fényvédő megtalálása gyermekünk számára nem mindig egyszerű vállalkozás, mert mindenkinek más az aggodalma és preferenciája. (Érzékeny bőr? Természetes hatóanyagok? stb).

A mi választásunk egy teljes mértékben hazai fejlesztésű naptejre esett a HERBARTING NAPOZÓ TEJ-re. Mutatjuk, hogy miért:

A biztonságos naptejek jellemzője, hogy az ásványi fényvédőket tartalmaznak, ezek közül is kettő tekinthető biztonságosnak és hatékonynak: cink-oxid és titán-dioxid. Ez bizony benne van, sőt mind a kettő, úgyhogy az első pipa meg van.

A kiszerelés típusának megválasztásakor figyeljetek arra, hogy a permetező fényvédő nem fedi le 100%-osan a testfelületet,ezért jobb, ha elkenitek miután a babátok/gyermeketek bőrére pemetezitek. Második pipa is meg van, ráadásul a Herbarting napozó tej extra nagy kiszerelésben is kapható, 150 ml, így ti is fogjátok tudni használni.

Kerüljétek a kémiai összetevőkkel (például oxibenzonnal vagy avobenzonnal) ellátott fényvédők használatát, mivel azok használatával nagyobb a bőr irritáció kockázata. Na, akkor most soroljuk mi minden természetes összetevője van a mi választottunknak:

Bio körömvirág-kivonat, amelyet 5 hétig érleltek a maximális hatás elérése érdekében. A bolti körömvirágolajhoz képest, amelyet hevítéssel készítenek, a HerbArting napozótej nem veszít értékes anyagaiból az előállítás során.

A benne található rengeteg karotin a bőr zsírsejtjeiben oldódva segít az ibolyántúli napsugarak szűrésében, antioxidáns hatása miatt pedig semlegesíti a szabadgyököket.

A hozzáadott minőségi sheavaj, E-vitamin és  B-vitamin pedig extra ápolást ad és táplálja a pici bőrét.

A kellő hidratálás érdekében glicerin is került bele.

MEGGYŐZTÜNK?

Válaszd a legjobbat a babádnak!

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)