Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Mini Boden Harry Potter kollekció- Divat gyerekeknek

Mini Boden Harry Potter kollekció- Divat gyerekeknek

Anglia kedvenc gyerek ruha márkája, a Boden egy szuper Harry Potter kollekcióval jött ki, együttműködve a Warner Bros.-sal … és a képeket átnézve az elkötelezett 9 éves  Harry Potter fan lányommal, hatalmas sikerre számíthatnak a rajongók között.

81 darabból áll a kollekció: egyedi nyomatokkal, simítós flitterekkel, hímzéssel ellátott gyerekruhák. A kínálatban pólók, ruhák, szoknyák, kapucnis pulóverek,rugdalózók,  ingek, farmerek, cipők és kiegészítők találhatók, tehát egy teljes ruhatárat le lehet majd fedni velük. A termékcsalád 35 darabja már kapható, a gyűjtemény többi darabja pedig októberben érkezik. Itt tudod megnézni.

 

Itt nem tipikus fast fasion darabokról beszélünk, ami nem csak az árban látszik, hanem a minőségben is: jól átgondolt formatervezés, figyeltek a hordhatóságra, miközben a Harry Potter univerzum lényegét minden darabban megtaláljuk.

A kínálat legdrágább eleme egy  100 dolláros luxus bársonyos bomberdzseki, amolyan woooo kategória. Megnézem.

 

A Harry Potter Mini Boden kollekció újszülöttől (sose lehet elég korán kezdeni a Wingardium Leviosat) egészen 16 éves korig tartlamaz darabokat.

Harry Potter kvidics meccs a játszóruhán

 

Az első Harry Potter könyv 1999-ben jelent meg Magyarországon, és bevallom, engem magával rántott: volt olyan része, amit egy éjszaka alatt kiolvastam! Az összes része meg volt, bár nem álltam sorba a kiadás napján 🙂

 

Most újra átélhetem: megosztom a varázslatot a lányommal, és újra felfedezem magamnak ezt a csodálatos világot.A Harry Potter szépsége az, hogy nemzedékeken túli. Megragadja a képzeletet, és behúz téged, hogy a történet részévé válj.

 

Indulhatunk Roxfortba?

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet