Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Organikus pamut szerelem -Love the organic gyerekdivat

Organikus pamut szerelem -Love the organic gyerekdivat

Abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy extra érzékeny mindkét gyerekem bőre. Ez pedig azzal jár, a bőrápoláson kívül persze, hogy árgus szemekkel figyelem azokat a gyerek ruha márkákat, ahol organikus pamutból készülnek a ruhák.

Magyarországon nem sok olyan márka van, amelyik annyira megfogott volna, mint a LOVE THE ORGANIC gyerekruhái. A márka megálmodója Porkoláb Edit, aki egy igazi etikus vállalkozást hozott létre: minden darab itt készül nálunk, Magyarországon, magyar anyukák tervezik, szabják, varrják nekünk ezeket a csodaszép gyerekruhákat és kiegészítőket. 100% természetes anyagokat használnak fel, a csomagolás környezetbarát, műanyagmentes. A fel nem használt darabokból készülnek a kiegészítők:hajpántok, masnik.

A kollekció a kapszulagardrób kialakítását segíti: egymással könnyen variálható darabok színben és anyagban. A ruhák éppannyira imádnivalóak, mint amennyire etikusak! Következzenek az őszi kedvenceink:

KISLÁNY RUHA, SÁRGA ÉS ZÖLD SZÍNBEN

Bármelyik színt is választjátok, tökéletes darabja lesz az őszi ruhatárnak. 86-122-es méretig érhetőek el.

 

Igazi őszi színben pomázó 100 % oeko tex kislány ruha.

 

 

Igazi őszi színben pomázó 100 % oeko tex kislány ruha.

 

 

KISFIÚ ING

Fehér, kék és natur színek közül tudtok választani. Igazi klasszikus darab, ami akár alkalomra is, akár hétköznapra is megállja a helyét. 86-140 es méretig érhető el.

Megnézem.

Organikus pamut kisfiú ing

HAJPÁNTOK ÉS MASNIK

Nem nagyon ismerek olyan kislányt, aki ne imádná a hajbavalókat, masnikat, hajpántokat. A Love the organic kínálatában találunk masnikat mustár, fehér, lazac, kék, és zöld színben, így könnyen variálhatóak a ruhákkal. A hajpántok rózsaszín, fehér, és natur színben érhetőek el.

 

100%Oeko-tex kislány hajpántok.

 

Megnézem a masnikat.

A Love the organic környezetbarát márkát a természet szeretete, a minőség, a fenntarthatóság és a gyönyörű formatervezés alkotja egésszé, és teszi szerethetővé számunkra. Szülőként és magazin szerkesztőként is csak gratulálni tudunk Editnek a Love the organic márkához.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet