fbpx

5 beauty termék az állandó rohanásban lévő Mamiknak | MomChic

rohanos sminkeles
Gyakorló, sokszor éjjel vállalkozós-instázós-cikkírós Anyaként és Beauty Coachként összeszedtem Nektek 5 beauty terméket, amik a szürke hétköznapokon nagyban növelik a komfortomat, energiát nyerek belőlük, üdítően hatnak a megjelenésemre, pár perces időráfordítást igényelnek és a kialvatlanság sem látszik a segítségükkel.

A rohanós reggelek megmentői következnek most:

1. Színezett ajakbalzsam

rohanos sminkeles szinezett ajakbaézsam

A sminktanácsadásaimon a legtöbb Nő saját bevallása szerint egyáltalán nem rúzsoz, ha vannak rúzsai, azokkal nincs megelégedve, csak a neszesszert teszik nehezebbé. Én élénk típus vagyok, akinek kapásból 5 évet babásodik az arca, amint felrakja a pink rúzst. Reggel 8-kor viszont nekem nincs kedvem oviba, suliba baktatáshoz feltenni a harsány pinkemet. Nem életszerű.:) Én régóta egy málnaszínű színezett ajakbalzsammal oldom meg az instant sminkemet, máris van szín az arcomon, a szemem is felélénkül tőle.

 Ja és tükör sem kell hozzá, csak lazán balzsamozok. Hideg színtípusoknak valami rózsás, meleg típusoknak egy barackos árnyalat adja meg az üdeséget.

2. Szemöldökspirál

szemöldökspirál rohanos sminkeles

A szemöldök igazítása, vagy festése nem mindenkinek van benne a sminkelési táncrendjében, pedig 1-2 apró mozzanat után optikailag a szem is nagyobbnak tűnik és csodás keretet az arcnak. A legrapidabb termék ehhez a szemöldökspirál, melynek optimális esetben ugyanolyan árnyalata van, mint a szemöldökünknek. Létezik belőle áttetsző verzió is, a rakoncátlan, erősebb szálú szemöldököt is szépen „be tudja fésülni”.

3. Megfelelő árnyalatú korrektor

rohanos sminkeles korrektor

Az önsminkelő óráimon rendszerint ennek a terméknek a hatását dicséritek leginkább, durva problémának élitek meg a szem alatti karikákat. Megsúgom, nem ekkora a baj, az arcunk azon része mindenkinek kicsit árnyékosabb.

Az árnyalat és a textúra a korrektor kiválasztásakor nagyon meghatározó: ha túl világos, az elszürkíti a területet, ha pedig túl magas fedésű, matt állagú, az pedig 20 éves kor fölött képes még rontani is a helyzeten. Folyékony, hidratáló formulát válasszunk, az egészen sötét szürkésbarnás karikákra a barackos korrektor lesz megfelelő.

4. Szárazsampon

rohanos sminkeles száraz sampon

Az új generációs szárazsamponok több szempontból is hatásos eredményt nyújtanak. Frizuránkat frissen mosottá varázsolják, ezen felül adnak egy alapot a hajformázásnak is. 1 nappal kitolhatja a hajmosást, de nem mindegy hogyan használjuk. Kb.20 cm távolságból fújd be a zsíros területeket a hajtőnél, hagyd 1-2 percig hatni a szárazsampont, majd jól masszírozd be a fejbőrbe és alaposan fésüld át a hajad még egyszer.

5. Kedvencem forever, a szempillaspirál:

rohanos sminkeles szempilla spirál

Ezt vinném magammal egy lakatlan szigetre. Színtípustól függetlenül bátorítok mindenkit a fekete spirálra (1-2 esetben kellemesebb egy barna). Mi a jó spirál ismérve? A lényege: ne legyen nagy a spirál feje. Ha hatalmas, biztosan össze-vissza festem a szemhéjamat,a pillák tövéhez pedig nem férek oda. Lehet egyenes, sarló alakú vagy homokóra, de minden esetben legyen vékony és precíz.

Lipstick

A SZERZŐ,A MINIMAG SZAKÉRTŐJE

Szalai Szilvi
Szalai Szilvia 
Beauty Coach 
 
Két gyerkőc Anyukája, ex-HR tanácsadó, harmónia nagykövet.
 
A Beauty Coach mindent magában foglal, ami én vagyok: tanácsadó, mentor, sminkes, színtanácsadó és egy kicsit pszichológus.
 
Nagyon szeretem átadni a tudást, felemelni másokat, megmutatni a Nőknek, hogy mennyire értékesek és gyönyörűek a természetes színeikkel.
 
Oktatásaimat, sminkjeimet éppen ezért sok beszélgetés jellemzi.
 
Vendégeim megismerése, igényeinek és céljainak feltérképezése segít abban, hogy maximálisan személyre szabott lehessen egy-egy tanácsadás vagy épp az adott kapszula smink szett.
És ahol megtalálsz: Insta oldalam

Ez is tetszeni fog a szerzőtől

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket