Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Torták az első születésnapra – MINIMAG ajánló

Torták az első születésnapra – MINIMAG ajánló

Cukor-, olaj-, glutén-, tej-, gyümölcs-, paleo – bármi is legyen az első születésnapi torta meghatározása, egy közös hozzávaló mindegyikben lesz: az a határtalan szeretet, amit érzünk az ünnepelt iránt, igaz? Az már csak bónusz, ha a felnőtt vendégek számára is ízletes szülinapi tortát készítünk.

Van is két szuper első szülinapos torta receptünk, GOURMET BABA anyukája, Viki  keze munkája által. Kövesd te is az oldalát az újabb finomságokért. Vagy tekerj lejjebb, mutatjuk a nálunk lévő, egyszer, gyors, gyerekbarát recept ötleteit.

Firework party

LEGYEN SZÜLINAPI PARTI AZ EGY ÉVESNEK?

Azt már csak úgy mellékesen tesszük hozzá, amúgy sincs jelen koronavírusos helyzetben jelentősége, hogy a szülinaposnak parti is jár. Ez ám a jó buli, egy 1 évesnek partit szervezni J , mondhatnánk minek, de úgy tűnik, hogy a világ naposabbik felén élő megagiga celebeket kicsit se zavarja, hogy az egy éves gyermekük kicsit se fog fel a felhajtásból.

Christina Aguilera és a Mario party

Amikor több millió dollár van a bankszámláján valakinek, akkor úgy tűnik, Hollywoodba érdemes szülinapi partit szervezni a gyerekünknek. Nem elég szobát foglalni a Chuck E. Cheese-nél, és fagylaltos tortát szerezni az élelmiszerboltból, ez inkább ciki kategória. Ezek az A-listás hírességek a legvadabb születésnapi partikat szervezik gyermekeiknek, és néhányan jóval több, mint 100 000 dollárt költenek arra, hogy igazán jól érezze magát az ünnepelt (?). A Kardashian-Jenners család különösen híres a pazar gyerek születésnapi partikról, ahol Kylie  például Stormi témájú vidámparkot hozott létre lányának ( oké az a 3 éves szülinapi buli volt, na) , Kim pedig „Kidchellát” dobott elsőszülöttjének első szülinapjára.

A Cardi B és  Offset a lányuk első születésnapjára állítólag 400 000 dollárt költöttek. A parti szivárvány témájú volt, és a kis Kulture szivárványos ruhában partizott. Volt egy hatalmas táncparkett, egy Build-A-Bear műhyel és egy DJ, így tudtak együtt bulizni a gyerekek és a felnőttek. Volt egy édességasztal is, amely tele volt ötszintű süteménnyel, szivárványos cupcakes-kal, mindenféle sütivel és még Kulture arcával díszített sütikkel.

Cardi B és Offset szülinapi part
Cardi B és Offset szülinapi part

"Tudom, hogy a lányom nem emlékszik erre a napra, de amikor idősebb lesz és gyerekei lesznek, ez egy jó story lesz, amit el tudok mondani a kölyköknek.

De nem ők az egyedüli anyukák, akik nem győzik egymást felülmúlni a szülinapi parti szervezésben, mindegy is hány éves a gyerkőc. Katie Holmes-tól kezdve , aki a lányát Párizsba kaviárkóstolóra vitte, egészen Christina Aguileraig, aki Mario videojátékot keltett életre a hátsó kertjében a lánya számára. Tudnak partizni, szó se róla:) 

Ugye milyen érdekes látni, ahogy a celebek százmilliókat költenek el egy-egy születésnapi parti szervezésére? Ezek a partik gyakran többet szólnak a szülők egójáról, mint a gyermek öröméről. A Minimag csapata ezért bátorít minden szülőt, hogy teremtsenek olyan emlékeket, amelyek valóban a gyerekek örömére szolgálnak, és nem csak a közösségi média kedvéért készülnek.

Környezetbarát és Költséghatékony Tippek

  • Dekoráció: Használj újrahasznosítható dekorációs elemeket, vagy készítsd magad a díszeket.
  • Ajándékok: Bátorítsd a vendégeket, hogy inkább élményeket ajándékozzanak, mintsem felesleges tárgyakat.
  • Ételek: Készíts otthon készült ételeket, amik nem csak finomabbak, de egészségesebbek is lehetnek, mint a bolti alternatívák.

KÖVETKEZNEK A MINIMAG ELSŐ SZÜLINAPOS TORTÁI

ALMA TORTA ELSŐ SZÜLETÉSNAPRA (IS)

Íme az 5 perc előkészítést kívánó alma torta receptje. Tej- és tojásmenes, így allergiások is fogyaszthatják jó ízűen. 

Alma torta első szülinapra
ALMA TORTA

FEKETE ERDŐ TORTA ELSŐ SZÜLETÉSNAPRA (IS)

Már, ha ránézünk erre a tortára, jaj, rögtön bele akarunk kóstolni igaz? Képzeljétek nem kell sütni, 20 perc alat elkészíthető. 

fekete erdő torta első szülinapra
FEKETE ERDŐ TORTA
Receptek

Népszerű cikkek

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet