Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Te melyik kufli lennél? Különleges személyiség-kvíz a Pagonytól

pagony.minimag

Dániel András gyerekkönyv-sorozatának sikere jelentős részben az egyedi, senkivel és semmivel össze nem téveszthető karaktereknek köszönhető. Valér mindig Valérként viselkedik és Pofánka sem hazudtolja meg sosem önmagát, hiszen a kuflik nagyon különböző egyéniségek. Ha nem is mindig határozottak, de azt pontosan lehet tudni, melyikük hogyan cselekedne különböző helyzetekben. A Pagony erre alapozva olyan személyiség-tesztet dolgozott ki, amely egy kérdéssor megválaszolása után bárkiről megmondja, melyik kuflihoz áll legközelebb a habitusa.

 

A felnőtt kufli-rajongókra szabott kérdések rákérdeznek arra, hogyan töltenénk el szívesen a szabadidőnket, hogy vajon Proust, Mark Twain, vagy Hemingway egy kötetét vinnénk-e egy lakatlan szigetre, Bach, Björk vagy Bocelli szólal-e meg a fülesünkből, és arra is, hogyan reagálnánk igazán szokatlan helyzetekre.

 

A válaszok nyomán pedig kiderül, hogy energikusak és impulzívak vagyunk-e, mint Pofánka, nyugodtak és kiegyensúlyozottak, mint Zödön, bölcsek, mint Bélabá, gondoskodóak és romantikusak, mint Hilda, fittek és rátermettek, mint Titusz, kreatívak és kitartóak, mint Valér, vagy éppen szkeptikusak, de a magunk módján magabiztosak, mint (természetesen) Fityirc.

 

A személyiségteszt itt érhető el.

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet