Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Briliáns sorozatokkal érkezik a 2024-es év

kedvenc sorozatok 2024
Végre maga mögött hagyhatja Hollywood a 2023-as évet, ami nem a filmgyártás éve volt. A sztrájkoknak “köszönhetően” sok nagy produkció készítése leállt vagy el sem indult. Így még pár kedvencünk folytatására várni kell, mint például a The last of us 2.szezonjára vagy a Stranger Things befejező évadára. Persze azért akad bőven néznivaló a streaming csatornákon, neked már nincs is más dolgod, mint beírni a dátumokat a naptáradba.

ÍME A SOROZATOK, AMIKET NAGYON VÁRUNK

1, Bridgerton család

Bridgerton 3 Colin

Visszatér a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, a harmadik évadával.

A történet középpontjában Colin (Luke Newton) áll, aki hirtelen felismeri, hogy eddig nem becsülte meg Penelopét (Nicola Coughlan), így megpróbál segíteni neki megtalálni a tökéletes férjet.

Az első négy rész premierje május 16.-án lesz, a rajongók nagy bánatára , mivel sokkal hamarabbra várták kedvenc szerelmi történetüket.

2, Sárkányok háza

A Trónok harca rajongói is örülhetnek mert megjelent az első előzetes az előzmény történet folytatásáról. Pontos dátumot még nem árult el az HBO MAX, de valamikor nyárra várható a második évad.  Az előzetest elnézve a történet, ismét, tele lesz tűzzel és véres küzdelemmel a Vastrónért.

3, Griselda

A „Keresztanya”ként emlegetett Griselda Blanco, egy háromgyermekes kolumbiai anyuka,aki a bűnözés felé fordult, és a kolumbiai színésznő  Sofia Vergara alakítja.

Az 1970-és 80-as évek Miamiba kalauzol el minket, ahol a címszereplő sikeres drogkartelt irányít.

A Netflix-en már nagy népszerűségnek örvendő Narcos sorozat rendezője Eric Newman is részese ennek a produkciónak, így óriási várakozás övezi a sorozatot, ami január.25.-én debütál.

4, Expats

Nicole Kidman új sorozata már a bemutatása előtt nagy port kavart, az előzetesnek és a sorozatot övező pletykáknak köszönhetően. A január 26.-án a Prime Videon debütáló sorozat, a Hongkongban élő, nemzetközi közösséget követ nyomon, akiknek az élete l összefonódik egy családi tragédiát követően.

5, Egy nap

A David Nicholls regénye alapján készült mini sorozat februártól lesz látható a Netflixen. A két fiatal, Emma és Dex éppen csak megismerkednek egymással, de tudják, hogy külön utakon kell haladniuk eltérő származásuk miatt. Telnek az évek, 20 év, két teljesen külön életet élnek, de képtelenek szabadulni attól a különleges vonzalomtól, ami megfogta őket az első éjszakán.

6, Queer Eye

queer eye

Visszatérnek január. 24.-én a Netflix-re, mindenki kedvenc átalakító mesterei a nyolcadik évaddal.  A Fab5 csapata New Orleansba látogat, hogy csodás személyiségükkel és tudásukkal segítsenek az átalakulni vágyóknak. A show sorozatban a hatodik Emmy-győzelmét nyerte meg a a strukturált valóság kategóriában.

A 2022-es forgatásnak számos megrázó pillanata volt, kocsilopás ( szerencsére meghiúsult,  például, aminek hatására fegyveres őröket vettek fel az addig szolgálatban lévő fegyvertelenek mellé.Nem sokkal később újra megpróbálták ellopni a stáb kocsiját, amiben ráadásul benne ültek a stábtagok. 

Vajon érződni fog az évadon ez a sok izgalom?

Papp Nelli

Minimag gyakornok

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet