fbpx

Hogyan bulizzunk otthon a gyerekekkel -MINIMAG KERTI PARTI TIPPEK GYEREKEKNEK, RECEPTEKKEL

kertiparti

Mire ez a cikk megjelenik, már nyári szünet lesz, az édes semmittevések időszaka (a szerencséseknek). Remélhetőleg mindenkinek szuper jó lett a bizonyítványa, és örömmel veti bele magát a nyárba. Mi pedig a keri partik szervezésébe.

Hogyan bulizzunk otthon a gyerekekkel -MINIMAG KERTI PARTI TIPPEK GYEREKEKNEK, RECEPTEKKEL

Egy szülinap megünneplése mindig nagyon jó dolog, összehozza a családot, a barátokat, főleg ha az a szülinap már a tavaszi/nyári hónapokra esik, mert valljuk be nagyon jó móka a hóember építés a pajtikkal, de azért egy vizesbomba dobáló versenynél nincs jobb dolog. Utána nagyon jól esik a hűs limonádé, a sok finom gyümölcs, és a fagyiiii!

Gyors finom parti receptek Baba Mama együtt eszik konyhájából

Egyszerűen elkészíthető házi finomság a családnak és akár az érkező vendégeknek is.
Kapd elő a pogácsaszaggatódat és a legkedvesebb süti kiszúróidat, aztán kezdődhet is a dinnye nyárs készítés.

 

Hoppá a vizesbomba, igen azt hozzá kell tennem, hogy előnnyel indulnak a saját kerttel rendelkezők, mert nem biztos, hogy az erkély alatt sétálók is beszállnának a buliba, de ha nincs saját kert megteszi a közeli park is. Annyi sok gyönyörű zöld terület  van a városban, ahová össze lehet gyűlni pár órára egy kis szülinapi csínytevéskedésre.

Saját kertünk nekünk sincsen, de a társasháznak, ahol lakunk van egy nagy udvara rengeteg fával, asztallal és padokkal, remek kerti partit tudunk majd ott csinálni a kisfiunk közelgő szülinapjára.

Ha már szabadtér és kerti/parki buli ne felejtsük el azt, hogy milyen party termékeket választunk. Érdemes a lebomló és komposztálható termékeket előnyben részesíteni, így kevesebb szemét marad utánunk, és máris tettünk valami jót a környezetünk védelme érdekében is. Létezik már szinte minden lebomló formában: tányér; pohár; szalvéta és természetesen lufi is, ami elmaradhatatlan kelléke a szülinapoknak! Sőt mi idén először fogjuk kipróbálni azt a konfettit, amelynek lebomló papírvirágaiban vadvirág magocskák vannak téve, így pár hét múlva szépséges virágok fognak nyílni majd a fűben.

Forrás: Aron & Friends

De mit tegyünk, ha mondjuk az időjárás mégis a négy fal közé szorít minket, és még a pajtások is átjönnek? Adjunk nekik feladatot, játékos formában. Nagyon szeretik a gyerekek a kincskeresést, pláne ha szuper térképet is kapnak hozzá. Nincs is jobb móka az ügyességi játékoknál. Vidd el egy kanálon egyensúlyozva a ping pong labdát (nagyobb gyerkőcök akár egy tyúktojást) a szoba másik végében lévő asztalra, találj bele a kosárba a kislabdával, vagy a szójáték, amit azzal a betűvel folytatsz, ami az előző szó utolsó betűje, a lehetőségek végtelenek, rengeteg féle játék van, de ez csak úgy fog működni, ha egy felnőtt vállalja a csapatkapitány szerepét és irányítja a folyamatokat, különben…

De ha se idegzetünk se időnk nem lenne ezzel foglalkozni bérelhetünk animátort, arcfestőt is a lurkókhoz, mi csak gondoskodjunk tripla dupla adag rágcsálnivalóról és üdítőről, és egy szuper tortáról, a többit bízzuk a lurkókra!

Ha valami gyors és pofonegyszerű édességet kellene készítenem egy gyerek kerti partira, akkor biztos, hogy ez a finomság szerepelne a menün.
Ha most gyorsan döntenem kellene, hogy mivel készüljek egy gyerek kerti partira, a mini pizzák biztosan szerepelnének a menün.

Ha egy pillanatra mégis kérdéses, hogy mivel játszon a seregnyi gyerek, akkor a KREALÁDA Szülinapos dobozát ajánljuk nektek. Egyedi, a szülinapos lurkó kedvenc meséi, hősei és hobbijai alapján összeállított kézműves láda 5 kézműves feladattal.

Személyre szabottan, a gyerek kedvencei alapján összeállított feladatok

Bulira fel!

Közreműködött: Zimány Mónika (Aron&Friends), Ballók Amarilla (Baba Mama Együtt eszik), Minimag

 

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket