Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

elfogadás

A mostani üdítőitalos plakátkampány, és a körülötte lévő fennforgás miatt jutottak eszembe a következőek. Mivel igen gyakran tömegközlekedünk a gyerekekkel, és ők nem a telefonjaikat bökdösik útközben, így több plakátot vesznek is észre. Emiatt számtalan lehetőségünk van komolyabb/vidámabb beszélget

Hétköznapi hősökről kevés szó esik. Pedig nagyon kellene! Anikó egy közülük. Két kisgyermeket nevelnek, közben próbál önmegvalósítani, boldog lenni, blogot vezet és ezer más dolgot véghez visz egy nap. A blogját magam is szívesen olvasom, elfogadást tanít, azt, hogy a másság nehéz, ám olykor szép pillanatokat okoz.

Neked mi jut eszedbe, ha közeleg a Valentin nap? Valaki szereti ünnepelni ezt az alkalmat, míg mások idegen szokásnak tartják. Számomra szép, hogy ilyenkor a párok különleges programokkal és meglepetésekkel lepik meg egymást, de tény, hogy a szeretet az év bármelyik napján kimutatható és nemcsak egy naphoz kellene kötnünk. Tomival évekig készítettünk egymásnak képeslapot ez alkalommal és idén a lányokat is szeretném meglepni valamivel, de szerintem a Valentin nap még egy dologra nagyon jó, az önmagunkkal való törődésre!

Azt is gondolhatnánk, hogy ebben a témában nincs semmi meseszerű. Ám Molnár T. Eszternek sikerült olyan könyvet írnia, ami meseként is varázslatos, mégis egy olyan társadalmilag fontos témát taglal, amivel mindannyian szembesülünk. A gyerekek is. Ez a könyv biztosan segít nekik (is) megérteni, hogy a hajléktalanok pont ugyanolyanok, mint mi. Emberek. Vágyakkal, esendőségekkel és soha el nem múló reménységgel a szívükben. Olvassátok el, ha jót akartok magatoknak és a gyerekeiteknek.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet