Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

környezetbarát sulikezdés

Kedves frissen beiskolázottak (leendő) kimerült szülei! Mindannyian átéltük már ezt: az őrült kapkodást, az eltűnt cipők könyörtelen keresését és a szívszorító pánikot, amikor a busz befordul a sarkon, és te vadul integetsz a sofőrnek ( aki ugyse vár meg). De ne aggódjatok, mert a napokig tartó, össze nem illő zoknikkal való viaskodás, a mit készítsek uzsonnára címet viselő megoldhatatlannak tűnő rejtélyek hamarosan meghozzák a gyümölcsüket, már csak 12 évet kell várni.
Várod is te félsz is tőle, mi az? Találós kérdésünk megfejtői között egy hatalmas ölelést fogunk kisorsolni. Ha esetleg nem ugrott be elsőre, akkor már mondjuk is: Iskolakezdés. Mint a legtöbb változás, ez is enyhe félelemmel tölthet el, de ez teljesen természetes. Épp annyira várjuk ezt a szeptember elsejét, mint, amennyire nem, főleg, ha elsős lesz a gyerek, sulit vált, vagy bármilyen nagyobb mérföldkővel társul még ez a nap. És ezzel nem csak te vagy így, hanem a gyermeked is.
Függetlenül attól, hogy ez lesz-e az első iskolai éve a gyermekednek, vagy éppen már rutinos szülőként fogsz neki az iskola kezdési őrületnek mizériának, van néhány tippünk mivel tehetnéd egyszerűbbé, és leginkább környezetbarátabbá ezt az iskolakezdést.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket