Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

2021 híres babái – eddig

2021 celeb babák minimag
Ha baba érkezik egy családba, akkor az (remélhetőleg) mindenki számára örömet okoz. Ha pedig ismert, olykor celeb kategóriába esik ezen család, akkor még ráadásul számíthat arra is, hogy a világon jó néhány ember vele együtt fog örülni. Nézzük kiknek gratulálhatunk ( többek között) 2021-ben:

Usain Bolt háromgyerekes apa!

Usain Bolt háromgyerekes apa!

Az olimpikon párjával, Kasi Bennettel alkotott családba tavaly májusban érkezett Olympia Lightning Bolt, azaz Olimpia Villámcsapás.

Idén is megnyerte a különleges neveket adó szülők különdíját 🙂 .

Épp apák napján jelentette be ikrei születését, akik megnyerték maguknak a Thunder Bolt (villámcsapás) és a Saint Leo Bolt (a Saint Leo az atléta középső neve) neveket.

Jason Derulo apuka lett

Jason Derulo énekes és barátnője, Jena Frumes kisfia, Jason King május 18-án született.

A gyermek az első mind Derulo, mind Frumes életében.

Az Instagramon a boldog apa édes üzenetet osztott meg a szülés után: „Életem legboldogabb napja, amikor hazahoztuk kisfiunkat (Jason King Derulo). Nagyon szerencsés kell, hogy legyen, amikor ilyen erős, gondoskodó anya hőse van @ jenafrumes „

Naomi Campbell mindenkit meglepett, amikor bejelentette lánya születését!

Naomi Campbell anyuka lett Az ikonikus szupermodell és színésznő, aki lenyűgözően néz ma is ki, 50 éves, szintén május 18-án jelentette be kisbabáját az nstagramon. Az imádnivaló fotón az látható, ahogy kezei kislánya apró lábát fogják.

„Egy gyönyörű áldás választott engem az anyukájának” – írta alá Campbell a bejegyzést. „Olyan megtiszteltetés, hogy ez a szelíd lélek megjelent az életemben, nincsenek szavak arra az életre szóló kötelék leírására, amelyet most megosztok veletek angyalom. Nincs nagyobb szeretet.”

2017 májusában Campbell elmondta az Evening Standard magazinnak, hogy anya akar lenni, de nem sietett ennek megvalósításáért. „Arra gondolok, hogy állandóan gyermekeim legyenek” – mondta akkor. „De most a tudomány segítségével azt gondolom, hogy megtehetem, amikor akarom.” És lőn… ( arról nincs tudomásunk, hogy a tudomány melyik ágát választotta erre a célre, korábban nem tett említést arról, hogy gyermeket várna.

A Trónok harca sztárjának, Natalie Dormernek kislánya született

A Trónok harca sztárjának, Natalie Dormernek kislánya született

A 39 éves színésznő csak nemrégiben árulta el, hogy januárban kisbabája született.

„Ez egy igazán tökéletes dolog járvány idején: teherbe esni és babát szülni” – viccelődött . „Úgy érzem, valószínűleg egy igazi közhely vagyok. Azt hiszem, sok COVID baba lesz, mert mit tehetnének mást az emberek járvány idején? „

A babáról nem osztottak meg fotót a nyilvánossággal.

Macaulay Culkin és Brenda Song első gyermeküket ölelhetik magukhoz!

Macaulay Culkin és Brenda Song első gyermeküket ölelhetik magukhoz!

Áprilisban jelentette be a színész házaspár kisfiúk,  Dakota Song Culkin érkezését. Szűkszavúan annyit nyilatkoztak az Esquire-nek, hogy:  Nagyon örülünk!

Mi is:)

Hilary Duff színésznő harmadik gyermekének adott életet - otthon

Hilary Duff színésznő harmadik gyermeke

Márciusban született meg Mae James Bair, a színésznő harmadik kislánya.

Egy csodás képpel adta hírül a világnak az érkezését, melyen az első találkozás pillanata látható, a tesókkal és az apukával Matthew Koma-val. Érdekesség, hogy, döntésük alapján,  nem tudták a baba nemét az érkezés pillanatáig.

A titokzatos Emma Stone baba

A titokzatos Emma Stone baba

Emma Stone azok közé tartozik, akik nem teszik közé életük minden pillanatát, így azt sem, hogy március 13-án megérkezett kisbabájuk.

A terhességet és a szülest is titokban tartották, amíg csak lehet, sőt a baba nemét sem lehet tudni.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet