fbpx

Babát vár a Ginny és Georgia főszereplője

Brianna Howey terhes

Brianne Howey első babájával várandós.

A 33 éves színésznő egy Instagram-bejegyzésben jelentette be, hogy férjével, Matt Zieringgel első közös babájukat várják.

Ginny és Georgia

A Georgia, elképesztően megosztó szerepében brillíozó színésznő óriási hírt jelentett be követőinek. 

A sorozatról röviden

A Ginny és Georgia egy amerikai televíziós sorozat, amely a fiatal lány, Ginny Miller és édesanyja, Georgia Miller életéről szól. A sorozatban Georgia és Ginny egy kisvárosba költöznek, hogy új életet kezdjenek, miután Georgia férjét halálos baleset éri. A sorozat különféle témákat érint, mint például az anya-lánya kapcsolat, a családi titkok, a szerelem és az összetett barátságok, a másság, az elfogadás, az önbántalmazás, csaupa ilyen kis egyszerű, hétköznapi dolog..ja nem.

Brianne Howey karaktere, Georgia hihetetlenül erős, intelligens és ambiciózus nő, aki mindent megtesz a családja érdekében. Georgia azonban nem egyszerűen csak egy erős nő, hanem bonyolult és árnyalt személyiség, aki tele van titkokkal és múltbéli traumákkal.

A sorozatban egyedül neveli két gyermekét, Ginny-t és Austin-t, és minden tőle telhetőt ( nagyjából semmitől se riad vissza) megtesz azért, hogy biztosítani tudja számukra az anyagi stabilitást.

Ugyanakkor, Georgia múltjában számos titok lapul, amelyek fokozatosan kiderülnek a sorozat folyamán.

Georgia karaktere azért is érdekes, mert számos ellentmondásos tulajdonsággal rendelkezik: ambiciózus, ugyanakkor manipulatív és hazug, gondoskodó, de néha távol marad a gyerekeitől, elszánt, de nem mindig tesz helyes dolgokat.

 

Vissza a babahírre

Némi influencerkedés azért belefért a posztba, elvégre, ha az ember lányát a Hugo Boss szponzorálja, akkor nem lehet kihagyni egy posztot sem. 

Ginny, a sorozatbeli lánya, Antonia Gnetry azonnal jelezte kommnetben, hogy mennyire őrül a hírnek:

so. happy. for. you. ❤️❤️❤️

Sorozatbeli kisfia is gratulált:  “Alig várom, hogy nagytestvér lehessek!!! Óóóóóóó izgatott vagyok!!!” – írta  Diesel La Torraca 

Mi is gratulálunk a színésznőnek és családjának, ezer puszi

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)