fbpx

Disney hercegek apaként

oksana-pashchenko-disney-princes-and-their-children-38844707023382264480.jpeg

Gondoltál már arra, hogy mi történhetett a nagy Disney hercegekkel a csodálatos esküvők után? Erre a kérdésre próbál választ adni Oksana Pascsenko művész Disney illusztrációiban. Miután elképzelte a Disney-hercegnőket az esküvőjükön , majd kismamaként, legújabb sorozata az apa hercegek és gyermekeik közötti különleges köteléket mutatja be.

Leginkább a Disney hercegnők ugranak be elsőként mindenkinek, ha szóba kerülnek a mesék, lássuk mi lett a férjeikből, a hercegekből.

A Szépség és Szörnyeteg hercege a kislányával

A Szépség és a Szörnyeteg hercegétől a kislányának felolvasó Aladdinig, Pascsenko a világ legkedveltebb animációs filmeiből merített ihletet. Gondoskodik arról, hogy a hercegeket és elképzelt gyermekeiket abban az ikonikus Disney-stílusban jelenítse meg, ahogy megismertük őket, így válnak ezek az illusztrációk a saját történetük folytatásává. Még azok a tevékenységek is, amelyekben a szereplők részt vesznek, a filmjeiket tükrözik, mint például a Csipkerózsika hercege, Fülöp, aki szunyókál a babájával, vagy Li Shang herceg, aki harcművészetekre tanítja fiát.

Az alvó Fülöp herceg
Henrik herceg a Hamupipőkéből
Hófehérke hercege
Aladdin a kislányával
… És kisfiával
Herkules hajszobrászat közben
Li Shang Mulan férje

Kövessétek Pascsenkot az Instagramon , hogy naprakészek legyetek a legújabb Disney rajongóként rajzolt alkotásokkal.

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket