Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

A következő öt pár cipő mindenképpen kell a nyárra!

következő öt pár cipő mindenképpen kell a nyárra!

A nyárnak megvan a maga varázsa, balzsama, és természetesen cipődivatja is. Az alábbiakban hozunk négy olyan irányt, amihez minimum négy modell is társul, csak azért, hogy mindenki bebiztosíthassa magának a divatosságban és komfortban dúskáló nyári hónapok élményét – mégpedig lábakra szabott módon. Lássuk a részleteket!

1. Csak stílusosan!

Nincs mese! A női stílusos szandálok nélkül egy tapodtat sem éri meg tenni, pláne nyáron, a kánikulában. Úgy tűnhet, hogyha betör a forróság, ha tényleg mindenhonnan az izzadság csepeg, akkor bizony stílusosságnak helye nincsen. Mert ki az, aki a csapzottságot stílusosnak ítéli? Valószínűleg roppantul kevesen. Ám a legtöbbször a személyes megélések megtévesztőek, miközben a látvány, amit egy pár szemrevaló szandál kínál, bizony magáért beszél és félreérthetetlen. Tényleg stílusos, tényleg trendi, tényleg kihagyhatatlan!

2. Csak kecsesen!

balerina cipő az Ecipo.hu-n a kecsesség megtestesítője. Minden lépésnek van egy dallama, egy üteme, egy olyan bája, amit szavakkal nehéz átadni, de megélni páratlan élmény, hát még megfigyelni. A könnyed, légies léptek elengedhetetlen kelléke, miközben kétségtelenül legendásan divatos kényezteti a lábakat maradéktalan kényelmével. Az esetében biztos, hogy szó sem lehet arról, hogy egy cipő vagy komfortos, vagy szép. Mert a balerina minden ilyesfajta feltételezésre jól láthatóan rácáfol. Ráadásul a rohanó hétköznapokban pont úgy megállja a helyét, mint a nívósabb alkalmak idején. Gyerkőcöknek is tökéletes választás, mert bár sokkal ünnepibb, mint egy sportcipő, mégsem túlságosan komoly, egyes modellek kifejezetten lazák, mondhatni lezserek.

következő öt pár cipő mindenképpen kell a nyárra!
 

A kényelem, ahogy arra utaltunk, hiánytalan, a léptek biztonsága mindeközben száz százalékosan garantálható. Nem az a cipő, amiben érdemes a játszótéren versenyt futni, vagy a biciklit nyüstölni, de évnyitón, iskolai rendezvényen, vagy csinosságot követelő helyzetekben nagyon is jó szolgálatot tehet. Sok kislány szereti megélni ilyen formán a felnőttekhez hasonló divatosságot, s ennek valóban az egyik legjobb módja egy pár ellenállhatatlan balerina hordása.

3. Csak sportosan!

Van valami, ami egyetlen játékkal teli, izgalmas, esetleg intézkedős napból sem hiányozhat. A sportcipő. Szülőknek, és gyermekeknek egyaránt „kötelező”. Lehet nélküle élni persze, a kérdés csak az, hogy érdemes-e? Megsúgjuk a választ: nem! Annyira kényelmes, mégis annyira jól néz ki, hogy sem a cipős szekrényből, sem a lábakról nem hiányozhat. A specifikusabb modellek kitűnőek edzéshez, testmozgáshoz, míg az egyszerűbb típusok a mindennapok császkálásait édesíthetik meg a maguk kényelmével és kétségtelenül stílusos mivoltával.

4. Csak elegánsan!

Bár a balerinánál is abszolút jogos az elegancia emlegetése, azért a nagyon szigorú elegáns fellépés a leginkább alkalmi cipők segítségével borítékolható. Az anyukák többsége rajong ezekért a darabokért, bár csak ritkán viselik őket, mivel a rohanás nem biztos, hogy magassarkúban a legjobb ötlet. Ugyanakkor a kislányok kelléktárából sem célszerű nélkülözni különösen az ünnepi kiöltözések idején.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet