Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

A legforróbb fülbevaló trendek 2024-ben: Csillogj és ragyogj!

A legforróbb fülbevaló trendek 2024-ben: Csillogj és ragyogj!

fülbevaló divat folyamatosan fejlődik, és 2024 olyan trendeket hozott, amelyekkel a füledről fog beszélni a város ( már, persze, ha követed, amiket mutatunk:)).

Itt a tökéletes útmutató a legtrendibb fülbevalóstílusokhoz, amelyektől idén a fél világ megőrült.

Kérd ki szakember véleményét mielőtt nekifognál a dolgoknak!

Csillagkép piercingek

csillagképek

Néztél már fel az éjszakai égboltra, és azt kívántad, bárcsak viselhetnéd? Nos, most már megteheted! A csillagkép-piercingek lényege, hogy apró, finom szegecsekből álló, csillagmintákat idéző csoportot hozol létre. Olyan, mintha saját galaxisod lenne, közvetlenül a füledben. Tökéletes azoknak, akik szeretik a csillogást és a varázslatot.

Egymásra épülő és halmozott piercingek

Miért állnál meg egy piercingnél, amikor egy egész csokornyi is lehet? Az egymásra helyezett és halmozott piercingek lehetővé teszik, hogy különböző fülbevalókat keverj és illessz össze ugyanabban a fülben. Gondolj több szegecsre, apró karikákra és akár kis charmokra is

Több gyűrűs piercingek

Több gyűrű, több móka! A többgyűrűs piercingeknél több gyűrűt viselsz egymás után, akár a fülcimpádon, akár a porcodon.

A több gyűrűt ugyanabban a piercingbe helyezve textúrát hozhattok létre – csak ügyelj arra, hogy a piercingcsatorna megnyúlhat, ha extra súlyt adsz hozzá. 

A lányzó fülében a legfelső ilyen jellegű piercing. 

Mixelt fém fülbevalók

Miért választanál arany és ezüst között, ha mindkettő egyaránt a tiéd lehet? A vegyes fémekből készült fülbevalók egyre nagyobb teret hódítanak, lehetővé téve, hogy különböző fémeket kombinálj egy elegáns, eklektikus megjelenésért. Ez a tökéletes módja annak, hogy megszegd a szabályokat, és komoly stílusjegyeket adj az outfittedhez. 

Összefüggő piercingek és láncok

Az összekapcsolt piercingek és láncok a vagányság megtestesítői. Gondolj az egyik piercinget a másikkal összekötő finom láncokra, vagy a szegecsről a karimára húzott láncra. Ez izgalmas, egyedi és magabiztosságot áraszt. Ráadásul egy kis mozgást és hangulatot kölcsönöz a fülbevaló játékodnak.

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet