Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Táska szerelem

Táska szerelem

Az, hogy a nők ellenállhatatlan (jó, néha ellen lehet állni: mondjuk egy fél milliós Jimmy Choo táskának például simán ellen tudok állni) vonzódást éreznek a táskák iránt az köztudott, már-már triviális. Gyakorlatilag amióta az eszemet tudom mindig volt táskám: iskolatáska, hátizsák, szimat táska (jó erre annyira nem vagyok büszke), és aztán a hol nőiesebb, hol praktikusabb darabok gyülekeztek a táskatartómban.

Mióta megszülettek a gyerekeim két irányban mozdult el a táska szenvedélyem: évekig a praktikum felülírt mindent, aztán újra megjelent a szép táska iránti igényem, majd felváltva folytatódott évekig. Most jutottam el odáig, hogy szeretném, ha a praktikum és a szép táska egy és ugyanaz legyen. Kipróbáltam több féle verziót, de valami mindig hiányzott: vagy nem volt szép, vagy nem volt praktikus.

Egy ideje már felfigyelem a Narka táskákra, és egy korábbi rendezvényen sikerült is találkoznom Balogh Andreával, a Narka tervezőjével. Majdnem azt írtam, hogy megálmodójával, ami igazán stílszerű lett volna, hiszen a Narka szlogenje: Álmodd meg, én elkészítem. A Narka táskák azok, amiket kerestem: csodaszépek, praktikusak, egyediek, környezetbarátak…. Igen nem elírás: a táskák készítése során 100%-ban újrahasznosított textileket használ Andi, amelyek ugyanakkor a legmagasabb minőséget képviselik.

De jöjjenek a táskák, mert már égek a vágytól, hogy megmutassam őket nektek:

Kör táska: 3 féle dizájnban készülnek: patentos , cipzáros és V kivágású bármelyiket is szeretnétek 47 féle színből tudtok választani. Negyvenhét, mint például barna melange, erdőzöld, dusty pink, vintage denim. Három féle méretben készülnek 26-30 cm között, vállra vethetőek, de ha valaki kézben szeretné hordani azt is megteheti velük. Belül cipzáras zsebbel rendelkeznek, és jó nagy pakoló térrel, ahogy azt kell. A felső képen látjátok.

Narka körtáska

 

Háromszög táska: különleges forma, amivel biztos elismerő női pillantásokat zsebelünk be3 méret, rengeteg csodás szín áll rendelkezésetekre.

Szereted a különleges formákat? A Narka háromszög táskában megtalálhatod a számításaidat!

 

Válltáska. Az igazi szerelem táska: a Narka legújabb kollekciójának darabja, mely egy igazi szaladgálós darab, klasszikus formába öntve. Állítható vállpántok, keresztbe is, oldalt is lehet hordani egyaránt, belül nagy cipzáros zsebbel, és rakodó térrel. 28 cm magas, 35 féle színben érhető el.

Az új Narka, igazi szaladgálós válltáska, ami visszakanyarodik a klasszikus formákhoz.

 

A táskák egyedi megrendelés alapján készülnek, kézzel, nincs belőlük két egyforma. Álmodd meg te is a saját Narka táskádat… Sőt, tovább megyünk: készítsd el!

 

Workshopok. A Narka workshopokon betekintést nyerhetsz a kulisszatitkokba, és elkészítheted saját horgolt táskádat, vagy éppen most októberben a csillagpárnádat.

 

 

Csillagpárna horgoló workshop: Ezen a workshopon egy nagyon egyszerű, dekoratív és puha csillag formájú párnát fogtok horgolni, szuper kiegészítője lesz a lakásodnak, vagy akár ajándékba is adhatod majd.

Időpont: október 26. 10:00-13:00

Helyszín: 1136 Budapest, Pannónia utca 21.,

További információ: https://www.narka.hu/legyen-a-tied/csillagparna-horgolo-workshop/

Körtáska horgoló workshop: Az alapokról indulva, Andi folyamatos támogatásával készítsd el saját körtáskádat.

Időpont:10.27.

Helyszín: 11. Eszék utca 9-11.,

További információ: https://www.narka.hu/legyen-a-tied/kortaska-horgolo-workshop-2019-10-27/

A Narka táskákat online itt tudod megrendelni: https://www.narka.hu/ , személyesen legközelebb az Eco Townon: https://kikapcsolodok.blog.hu/2019/10/07/programajanlo_eco_town2

 

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet