Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Legyen a gyerek télen is stílusos – Minimag divat hírek

stellakids5

Van az úgy néha, hogy az ember lánya elkalandozik egy kicsit más világba, körülnéz mi a helyzet az igazán menő gyerek ruhák között.

Egy ilyen elkalandozás során figyeltem fel a NET-A-PORTER gyerek sí válogatására. Vessetek ti is rá egy pillantást 🙂

Ultramenő vízálló kívülről, belülről polar gyapjúval bélelt síoveráll, hozzáillő csizmával. Most azt nem kell nézni, hogy 665 font az overáll.

Vibráló szivárvány színekben pompázó kislány síkabát, hogy mindig jól látszódjon szemünk fénye.. A havas tájon is.

Különleges Toray Dermizax™ lélegző és vízálló anyagból készült menő csillagos síkabát. PrimaLoft a bélése, ami könnyű, nem lesz tőle 100 kilós érzése az ember gyerekének. Hab a szuper tortán, hogy RECCO helymeghatározó van benne,a világon bárhol meg találják, ha ne adj isten elveszne.

Az űrhajósok csizmája ihlette a Moon Boot hótaposó kollekcióját:téli kalandokra, szánkózásra, síelésre tökéletes társak lesznek. Csak halkan jegyezzük meg -35 ° C-ig bírják.

Stella Mccartney neve garancia legmagasabb minőségre, és a legmenőbb dizájnra. Nincs ez másképp a Stella Kids síszemüvegekkel sem. (jó az overállok is állat jól néznek ki)

 

Minden, ami csak egy síszemüveghez kellhet, a legmagasabb dizájnfaktorba öntve.

 

Az The Elder Statesman Kids színpompás aláöltözetével, melyek kézzel festett kasmírból készültek!, extra kényelmes lehet a síelés, szánkózás.

Lepd meg szeemd fényét valami meleggel, és csíkossal a síszezonra.

 

A menő válogatáshoz a junormagazin.com és a net-a-porter.com oldalról inspirálódtunk, (figyelem szállítanak Magyarországra is:))

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet