Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Legmenőbb tv sorozatos anyukák kvíz

Legmenőbb tv sorozatos anyukák kvíz
Közeleg az Anyák napja, és túl azon, hogy van néhány ötletünk az ünnepünk kapcsán, arra gondoltunk, hogy felmérjük a tudásodat a tv-s mamikat illetően egy kvíz keretében.

Minden idők legmenőbb tv sorozatos anyukái

Oké, itt most nem a perfekt anyu karakterekről lesz szó, hanem azokról, akik esendőek, de mégis. Elvállalták a világ legnehezebb munkáját, és kihozták belőle a legjobbat. Akár köztünk is járhatnak. Ez a kvíz most róluk szó, kíváncsiak vagyunk, hogy képben vagy.

1 / 9

Morticia Addams

Ki játszotta Morticiat a Wednesday sorozatban?

Bármily hátborzongató is a környezete és az érdeklődési köre, ez a gótikus matriarcha kifinomult eleganciát és heves odaadást sugároz fura és kísérteties ivadéka iránt. A szerepet eljátszották már többen is, mi most azt szeretnénk tudni, hogy a Netflix sorozatában ki volt Morticia. Megingathatatlanul támogatja férje sajátos khmm hobbijait, és kitartóan védi gyermekei különcségeit, az egyéniség és a hitelesség mellett száll síkra. Képessége, hogy a legkülönlegesebb helyzetekkel szemben is hűvös marad, ikonikus és szeretnivaló tévés anyává teszi.

2 / 9

stranger things

Kinek az anyukája volt  Joyce Byers a  Stranger Thingsben?

Egyedül nevelni két fiút nem könnyű feladat – különösen, ha egy olyan városban élsz, amely sötét titkokat rejt, és még a jövő is „egy” sötét valami. Ennek ellenére Joyce az egyik legbátrabb egyedülálló anya, aki semmitől sem riad vissza, még a legundibb demogorgonoktól sem. Lehet, hogy Joyce makacsnak tűnik, és néha talán kicsit felsőbbrendű is, de őszinte, együttérző és nagyon elszánt, amikor gyermekei biztonságáról van szó.

3 / 9

trónok harca catelyn stark

Mi történt Catelyn Stark-kal a Trónok harca sorozatban?

Catelyn a legerősebb karakter volt a Trónok harcában, és a támogató anya szerepét kimaximálta. Persze tudtuk, hogy  Bran a kedvence, de sosem mondott le Sansaról, és Aryáról sem, próbálta megmenteni őket , annak ellenére, hogy döntéseit folyamatosan kritizálták.

4 / 9

simpsons

Ki Marge férje a Simpsons családban?

Marge kék hajával, vidáman fogadja a családi problémákat, zsonglőrködik a szerepeivel.Neveli és gondoskodik a gyerekekről, még akkor is, ha próbára teszik a türelmét. A harmadik évadban azonban megismerkedik a határaival, amikor idegösszeomlást kap, és szünetet tart a családjától. Marge tudja, hogy férje valószínűleg soha nem fog úgy jelen lenni, ahogyan szüksége lenne rá, de mivel nagyon  szereti a családját, továbbra is kitart és összetartja őket.

5 / 9

 Jean Milburn  szexoktatás

Melyik sorozatban szerepelt Jean Milburn?

A szabadlelkű szexterapeuta nem mindig hozza meg a legjobb döntéseket, ha romantikus életéről van szó, de legalább vállalja a hibáit, és tanul belőlük. Kapcsolata fiával, Otisszal bonyolult, de Jean következetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy fia érezze, látják, megértik és támogatják. Kommunikációja a legviccesebb, legmegrázóbb pillanatokhoz vezet („Észrevettem, hogy önkielégítést színlelsz, és azon tűnődtem, hogy akarsz-e beszélni róla.”)

6 / 9

Hatalmas kis hazugságok

Mi volt Jane Chapman kisfiának a neve a Hatalmas kis hazugságok HBO sorozatban?

Ha az anyaság arról szól, hogy gyermekeid a lehető leghosszabb ideig ártatlannak és biztonságban tartsa, akkor Jane Chapman Oscar díjat érdemel. Oké a többiek is, mert egyébként mindannyian erre törekedtek. Újdonsült egyedülálló anya a kisvárosban, óriási érzelmi, traumatikus poggyászokkal. Közte és fia között a kötelék őszinte, és harmonikus. Jane bátor nő, aki kiállt fiáért, és magáért is a legnehezebb helyzetekben is.

7 / 9

szívek szállodája

Mi volt a kedvenc itala Lorelai Gilmore-nak a Szívek szállodájában?

A fiatalon anya lett Lorelai mosolyogva és gyors észjárású popkultúra-referenciával oda volt lánya, Rory (Alexis Bledel) sok-sok hibájáért. Valójában annyira szerette őt, hogy még a saját anyjával, Emilyvel is megpróbált kedvesnek lenni, bármilyen dühítőek is voltak számára azok az együtt töltött pillanatok ( órák).Persze, Rory étrendjének körülbelül kilencven százaléka kínai ételekből állt, és igen, Lorelai hoz néhány rossz döntést, de nem a kudarcai határozzák meg. Biztonságos és szerető otthont teremt lányának, lehetővé téve nekünk, hogy őrülten irigyeljük au  anya-lánya kapcsolatukat.

8 / 9

szolgálólány meséje

Mi az igazi neve Offrednek?

Meddig mennél el, hogy megmentsd a gyermekedet egy apokaliptikus világban? Ebben az Emmy-díjas disztópikus drámában a főszereplő többször is megkockáztatta a halált – az övét és másokét – lányaiért. Persze voltak rossz döntései is, de hát az vesse rá az alső követ, aki nem döntene rosszul agy puritán diktatúra közepén.

9 / 9

Violet Crawley ( Downton Abbey )

Hol szerepelt Violet Crawley?

Egy együttérző és igazán vicces nő, akit semmi sem állít meg, attól,  hogy megvédje családját (és persze birtokukat). Rendkívül bölcs, és szenvedélyesen szeret  gyermekei és unokái életébe beleavatkozni.

 

Az eredményed:

Az átlagos eredmény 65%

0%

 

Haladjunk tovább

Letölthető Anyák napi dolgok:

Anyák napjára készülve – Minimag válogatás

 

Minimag hírlevél

Ne maradj le a Minimag friss híreiről, se az ajándékokról, amit küldünk!

Mi sem szeretjük a SPAMeket, ezért nem is fogunk neked ilyet küldeni.
Ellenben 2 hetente értesítünk a legérdekesebb gyerek- és szülőfókuszú irásokról, különleges ajánlókat mutatunk a legmenőbb gyerekboltok kínálatából.
SŐT!!! olyan akciókról értesítünk, amelyek csak a MINIMAG olvasóknak járnak.

IZGALMASAN HANGZIK?

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

MINDEN FELIRATKOZÓ KAP TŐLÜNK EGY AJÁNDÉKOT :))

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet