Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gyerek design

Minden, ami érdekes lehet gyerekdesign témában a Minimagon megtalálod.

Amikor szülőkké válunk, minden döntésünk súlyában ott van a felelősség. Tudjuk, hogy a legapróbb részletek is számítanak, különösen, ha babánk kényelméről és biztonságáról van szó. Ebben a cikkben a JUKKI Babaáruház által kínált babakocsi betétekről beszélünk, amelyek nem csupán szimpla termékek, hanem egy ígéretet reprezentálnak a „Támogatjuk a szuper szülőket!” elv mentén.
Több, mint egy építőelem! A Bygge játék építőkockái ösztönzik a gyerekek kreativitását, mozgékonyságát és önhatékonyságát. Minimag kitekintő: játékmustra.
Azért vagyunk itt, hogy minden olyan információval felvértezzünk, amelyre szükséged lesz a napszemüveggel kapcsolatos legjobb döntések meghozatalához.
Legtöbben, amikor babahordozó eszközt választanak, gyakran abba a hibába esnek, hogy az első hordozót veszik meg, ami akár reklámban, vagy a boltban szembejön, pedig ahogy ruhát és cipőt sem veszünk próba nélkül, úgy babahordozó eszközt sem érdemes. És, bár nagy az információhalmaz, amiből ki kell szűrni a neked megfelelőket, de ha pár szemponton végig mész, nagy eséllyel lesz sikeres a választásod.
Abban nemcsak a gyerek pszichológusok, gyerekorvosok értenek egyet, hogy a játék fejleszti legjobban a gyerekek tanulási, érzelmi és kommunikációs képességeit. Mi szülők is csatlakozhatunk és hevesen bólogathatunk, mert ez bizony így van. Azok a játékok a legfontosabbak, amelyek érzelmet váltanak ki: a velük való játék nélkülözhetetlen szemünk fénye lelki és szellemi fejlődéshez. A velük való játék során tudják befogadni és feldolgozni az őket körülvevő világot és annak történéseit.
Ebben a cikkben folytatjuk a témát, nézzük, milyen kiegészítőkre, játékokra lehet még szükség egy kellemes családi nyaraláshoz ( mert azt ugye mindenki tudja, hogy nincs is szórakoztatóbb dolog a gyerekkel való nyaralásnál), egy hétvégi kiránduláshoz, vagy akár egy délutáni játszózáshoz.
Te mennyire szereted a sötétet? Sok gyerek semennyire, ez van nincs mit tenni, vagy persze lehet, de hidd el sokkal egyszerűbb, és minden szempontból jobb, ha ezt elfogadod, és megteszel mindent annak érdekében, hogy nyugodt éjszakátok legyen.
A FELLÉPŐ torony messze túlmutat a konyhán. Ismerkedj meg azzal az öt lehetőséggel, amellyel a fellépő tornyok elősegíthetik a gyerekek függetlenséget!
Július hónapban lesz, hogy 35 évvel ezelőtt a rap és a rock világa összeért az Aerosmith és a Run-DMC úttörő együttműködésével: felfrissítették az előbbi 1975-ös „Walk This Way” slágerét, méghozzá világszínvonalú eredménnyel. Most az ikonikus rapperek új együttműködésbe kezdtek egy igencsak valószínűtlen partnerrel: a Mattellel .
A Lego játékmárka megalkotta első prototípus elemei újrahasznosított PET műanyag felhasználásával, kidobott palackokból.
Amikor az ember életében először megpillantja a tengert tétre/befutóra fogadok, hogy az első gondolat(ok) egyike ez lesz: lenyűgöző. És tényleg az, nem csoda, hogy a gyerek termék, játék, gyerekszoba kiegészítőket gyártó cégek, tervezők is előszeretettel nyúlnak a tengeri témához.
Egyedi, szívhez szóló, lélekmelengető – elsőre ezek a szavak ugrottak elém, amikor tavaly találkoztam az Artisan Produktum produktumaival:)

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet