Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Külföld

Gyerekbarát utazási tipppek külföldre utazóknak.

Öt tippet hozunk, hogyan járhatjátok be gyerekekkel Gran Canariát, hogy a nyaralás garantáltan felejthetetlen családi élmény legyen.
Miközben 2024 nyarára készülődünk, az utazási trendek az élményalapú és helyalapú preferenciákra helyezik a hangsúlyt, és jelentős hatással vannak rájuk a közelgő nagy sportesemények is
Megmutatjuk a DUPE DESTINATION -okat, azaz a megfizethető utazási alternatívákat, figyelj, mert lesz benne meglepetés:)
Lisszabon könnyen megközelíthető, látványos város, és minden korosztály számára tartalmaz izgalmas látnivalókat. Épp ezért kisgyermekkel is igazán tartalmas kirándulást, utazást lehet tervezni. De ezekkel a programokkal színesebbé lehet tenni bármilyen nyaralást.
Gondoltad volna, hogy a morcos Grincs karácsonykor megnyitja a barlangját a vendégek előtt? Bár technikailag őt magát nem találjátok, de úgy tűnik, hogy a szőrös gubacs otthonában van még kiadó búvóhely, egész pontosan, a hegyekben, Utah déli részén. Azt mondtuk, hogy ehhez egy jókora tehergépkocsira lesz szükséged?
Legújabb cikksorozatunkban Duncsák Krisztina, – aki Portugáliában él családjával, utaskísérő és esküvőszervező-  vezet minket körbe Portugália különleges, gyönyörű, és érdekes részein.Lisszabon után most Porto következik, Portugália második legnagyobb városa.
Sok izgalmas dolgot rejt Portugália és Lisszabon, gyerekekkel is. Gyönyörű, látványos hely, ami a gyerekbarát címet is bátran elnyerné.
Családi utazás a szuperhősök világába: megnyílt az új párizsi Disneylandban, a világ első Marvel -univerzumának szentelt szállodája, amit nagy valószínűséggel nemcsak a legkisebbek vártak, sokkal inkább a Marvel rajongó felnőttek.
Valóban a legjobb ötlet Horvátországba menni két kis gyerekkel családi nyaralás címszóval? Persz lesznek jó pillanatok is benne…
Emlékszel még? Gyermekként minden tőled telhetőt megtetettél annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabb legyél. Mindenki másra esküdött: volt, aki a fürdőruhájának alsó részét próbálta minél jobban maga alá gyűrni, míg mások napolajjal kenték magukat a nagy csúszások előtt.
A Maldív-szigetek saját szervezésben, lakott szigeten is tökéletes választás, ha babával, gyerekkel vagy netán várandósan utaznátok. Ha bárki hezitál, hogy nekivágjon-e álmai kalandjának, annak nagyon egyszerű válasszal tudok szolgálni: igen, vágjatok bele! 
Nagyon sokan szeretnek utazni. Aztán a gyermekvállalást követően felmerül a kérdés: vajon babával is érdemes, lehetséges repülni? A szülő nagyon szeretne útnak indulni, dehát mégiscsak annyi probléma adódhat a babával, hogy lehet, hogy nem is ér annyit az egész…?

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet